Vantaa-kritiikistä höykytetty Ensitreffit-tähti: Käsitykseni on muuttunut

Ensitreffit alttarilla -sarjassa Samuel muutti Helsingin keskustasta vaimonsa luo Vantaan Tikkurilaan. Mies on saanut kritiikkiä kuvailtuana Vantaata landeksi eli maaseuduksi.

Ensitreffit alttarilla -sarjassa avioituneet Samuel ja Tiina asuvat Tikkurilassa, Tiinan asunnossa. Päätös asuinpaikasta oli aika pitkälti Tiinan sanelema.

Samuel muutti mukisematta tuoreen vaimonsa kotiin, mutta miehen ennakkoajatukset uudesta kotipaikastaan eivät olleet järin häävit. Eräässä jaksossa hän muun muassa vitsaili "sopeutuvansa mahdollisesti landella elämiseen", mistä somekansa närkästyi.

Helsingin keskustassa asunut Samuel olikin aluksi melko epäluuloinen Vantaan Tikkurilasta asuinpaikkana.

– Tikkurilasta on paljastunut todella paljon hyviä puolia. Täällä on luonto lähellä ja hyvät lenkkimaastot. Junalla pääsee Helsingin keskustaan 12 minuutissa, Samuel kehuu näppäriä kulkuyhteyksiä.

Mies asui aiemmin Helsingin ydineskustassa ja hänellä oli tuolloin kävelymatka töihin.

– Ainoa mikä tässä minulle on se miinuspuoli on aikaisempaa pidempi työmatka, Samuel pohtii.

Miehen ensireaktio Tikkurilasta oli lähinnä pelonsekainen kauhistus, mutta avoin mieli ja asioihin tutustuminen on avannut hänen silmiään uudesta asuinpaikasta.

– Kaupat ovat lähellä, massiivinen kauppakeskus on neljän minuutin automatkan päässä, Samuel hehkuttaa "löytämäänsä" Vantaata.

Hyvien julkisten liikenneyhteyksien ohella Samuel on hankkinut polkupyörän arjen helpottamiseksi.

– Nyt olen hankkinut itselleni pyörän, ja sillä pääsen liikkumaan täällä ihan superkätevästi. Että pakko sanoa, että käsitykseni Vantaasta on kyllä muuttunut, onnellinen mies myöntää.

Ensitreffit alttarilla tiistaisin kello 21.00 AVA:lla. Jaksot katsottavissa myös MTV Katsomon kautta.


Lue myös:

    Uusimmat