Mainos

Ensitreffit-tähti esittelee kotinsa – muutto miehen 45 neliön yksiöön vaati kompromisseja

Ensitreffit alttarilla -ohjelman toisella kaudella nähty Miia kertoo blogissaan ja sosiaalisessa mediassa muutto-operaatiosta.

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa Ollin kanssa avioitunut ja myöhemmin eronnut Miia  on siirtynyt elämässä vauhdilla eteenpäin.

Miia kertoi uudesta miesystävästään blogissaan kesällä. Sen jälkeen pyörät ovat pyörineet pikavauhtia, ja nyt pari on päättänyt jatkaa yhteiseloa saman katon alla.

Muutto on vaatinut kompromisseja, sillä pariskunta on saanut elämänsä ja erilaiset sisustusratkaisut mahtumaan Miian miehen 45 neliön yksiöön. Miia kertoo muutto-operaatiosta tuoreessa blogissaan.

– Kahden eri sisustusmaun yhdistäminen molempia miellyttävällä tavalla ei ole kovinkaan helppoa. On pakko myöntää, että me naiset usein jyräämme ja miehet myöntyvät näissä asioissa. Itse haluan kuitenkin, että me molemmat viihdymme ja minulle tärkeällä ihmisellä on kotona myös sellaisia asioita, joita hän rakastaa (kröhöm, muuta kuin minä), Miia kirjoittaa.

– Monelle tämä olisi aivan liian pieni asunto, mutta meille tämä on enemmän kuin tarpeeksi.

Miia kuvailee vallanneensa blogityöskentelylleen koko alkovin, mikä tietenkin muutti asunnon järjestystä. Instagram-tilillään Miia on julkaissut kuvan asunnosta. Kuvassa sulassa sovussa näkyvät Miian bloggausmiljöö ja miehen harrastusvälineet frisbeegolfkiekot.


– Tällainen on meidän pieni ja matala majamme Helsingin Aurinkolahdessa. Rantakin on noin 50 metrin päässä ja ikkunasta näkyy meri. Jo muutamien viikkojen jälkeen on sellainen olo, etten voisi enää asua missään muualla.

Lisää kuvia parin lemmenepesästä Miian blogissa.

Haluatko sinä löytää sen oikean ja rakkauden?

Haku Ensitreffit alttarilla -ohjelman uudelle kaudelle on nyt käynnissä! Hae mukaan täällä!

Näin Ensitreffit alttarilla -ohjelman kolmas kausi päättyi Suomessa. Katso parien päätökset jutun videoilta.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Katsomo-video ei ole saatavilla

Katsomo-video ei ole saatavilla

ENSITREFFIT ALTTARILLA RUOTSI AVAlla tiistaisin klo 21.00. SUOMEN KOLMANNEN ENSITREFFIT-kauden jaksoja katsottavissa MTV Katsomon kautta.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.