Vankilassa istuva Bill Cosby kieltäytyy osallistumasta kuntoutukseen, joka lyhentäisi tuomiota – taustalla yllättävä syy

Bill Cosby ei halua perhettään vierailemaan.

Seksuaalirikoksista vankeustuomiota istuvan koomikko Bill Cosbyn perhe ei ole vieraillut lainkaan hänen luonaan. Cosby on ollut vankilassa viime syyskuusta asti.

Cosbyn tiedottajan mukaan kyse ei ole siitä, että perhe vieroksuisi häntä. Häpäisty koomikko ei vain tahdo perheensä näkevän häntä vankina.

– Hänestä tuntuu siltä, että kun hän lähti kotoa, hän lähti Bill Cosbyna, ei vankina. Hän haluaa perheensä näkevän hänet siinä valossa, ei vankiuniformun valossa, tiedottaja Andrew Wyatt sanoo.

Wyatt kertoo olleensa Cosbyn ainoa vierailija Pennsylvaniassa sijaitsevassa, huipputurvallisessa vankilassa, jossa Cosby suorittaa tuomiotaan. Cosby on saanut kannustavia viestejä pitkäaikaisilta ystäviltään Quincy Jonesilta ja Spike Leeltä.

Cosby istuu 3–10 vuoden vankeustuomiota Andrea Constandin hyväksikäytöstä. Hän oli huumannut ja käyttänyt naista hyväkseen kotonaan vuonna 2004.

Cosby voisi päästä ehdonalaiseen vankeuteen kolmen vuoden jälkeen, mikäli osallistuu vaarallisille seksuaalirikollisille tarkoitettuun kuntoutukseen. Wyattin mukaan näin ei kuitenkaan tule tapahtumaan.

– Hän ajattelee, että pakottamalla vangit tällaisille kursseille vangit saadaan tunnustamaan rikoksia, joita he eivät ole tehneet. Hän istuu mieluummin 10 vuoden tuomion kuin osallistuu kurssille, Wyatt sanoo.

Lähde: MSN

Lue myös:

    Uusimmat