Vanhemmat löysivät vanhat alusvaatekuvat – opettaja sai potkut

Opettajan sosiaaliseen mediaan lisäämät mallikuvat johtivat välittömästi potkuihin. Opettaja pelkää tapahtuneen vaikeuttavan työnsaantia myös tulevaisuudessa. 

Englantilaisessa esikoulussa työskentelevä Gemma Laird toimi ennen opettajanuraansa mallina. Uranvaihdos sujui erinomaisesti, kunnes lasten vanhemmat löysivät naisen vanhat mallikuvat. 

Viisi- ja kuusivuotiaiden lasten kanssa työskentelevä Laird ei osannut aavistaa, että vanhoista kuvista olisi näin paljon haittaa hänen uudelle uralleen. 

"Hän sai minut tuntemaan itseni likaiseksi"

Viikko työpaikan saamisen jälkeen Lairdia pyydettiin keskustelemaan koulun johtajan kanssa naisen sosiaaliseen mediaan lisäämistä kuvista. 

– Minulle kerrottiin, että he eivät halua vahingoittaa koulun mainetta. Luottamus koulua kohtaan voi kärsiä, jos ihmiset saavat tietää, että olen toiminut mallina, Laird kertoo.

Cocktailmekkoja ja alusvaatteita esittelevät kuvat olivat johtajalle ja lasten vanhemmille liikaa, ja tuore opettaja irtisanottiin välittömästi.

–  Hän sai minut tuntemaan itseni likaiseksi, aivan kuin prostitoiduksi. Naurettavaa! Laird lisää.

Johtajan lausunnossa todettiin, että koulun henkilökunnan tulee noudattaa tiettyjä normeja käyttäytymisen, mukaan lukien sosiaalisen median käytön suhteen ja toimia hyvänä esimerkkinä oppilaille.

– Sosiaaliseen mediaan lisätyt kuvat eivät olleet sopivia, eivätkä noudata odotettuja standardeja, johtaja toteaa.

Koululla ei hänen mukaansa ollut muuta vaihtoehtoa kuin päättää työsuhde välittömästi. Laird on huolissaan, sillä irtisanominen vaikuttaa myös hänen neljävuotiaan tyttärensä elämään. Hän haluaisi työskennellä opettajana myös tulevaisuudessa, mutta pelkää tapahtuneen vaikeuttaneen työnsaantia liikaa.

Irtisanomisen jälkeen Laird muutti sosiaalisen median tilinsä salaisiksi.

Lähde: Dailymail

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja