Mainos

Vanhemmat haluavat varoittaa muita – jakoivat viimeisen kuvan pojastaan juuri ennen tämän kuolemaa

Englantilaispari julkaisi kuvan edesmenneestä pojastaan sairaalassa varoittaakseen muita aivokalvontulehduksen vaaroista. Jutun kuva ei välttämättä sovi herkimmille!

Kuusivuotias Oliver Hall kuoli aivokalvontulehdukseen vain 24 tuntia sairastumisen jälkeen. Nyt Oliverin perhe haluaa varoittaa muita, kertoo Independent-lehti. He julkaisivat kuvan Oliverista sairaalassa juuri ennen tämän kuolemaa.

Oliver kuoli lokakuussa 2016. Nyt hänen vanhempansa Georgie, 37, ja Bryan, 43, ovat tullet julkisuuteen ja vaativat vanhempia rokottamaan lapsensa. He vaativat rokotuksia entistä nuoremmille lapsille. Nyt valtio tarjoaa rokotuksen Englannissa vain 1-vuotiaille ja sitä nuoremmille.

Oliverin vanhemmat ovat keränneet Oliverin muistoksi perustetun säätiön avulla jo 4000 puntaa aivokalvontulehdusjärjestön hyväksi.

Suomessa todetaan vuosittain 100–200 aivokalvontulehdusta, joiden aiheuttaja on bakteeri. Näistä lähes jokaisen aiheuttajia ovat meningokokkibakteeri ja pneumokokkibakteeri. Kumpaakin vastaan on olemassa rokote.

***

6:14

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.