Vanha Nokia-älypuhelin räjähti kesken puhelun: 18-vuotias intialaisnainen kuoli

18-vuotiaan intialaisnaisen kerrotaan kuolleen, kun vanha Nokia 5230 -sarjan älypuhelin räjähti hänen puhuessaan puhelimessa. Asiasta uutisoivat muun muassa Metro UK ja BGR India -julkaisut.

Kuvien perusteella räjähdys on ollut erittäin voimakas, sillä puhelin on vahingoittunut siinä huomattavasti.

Ikävä tapaus sattui Kheriakanissa, Intiassa, kun 18-vuotias Uma Oram puhui puhelimessa sukulaisensa kanssa. Puhelin räjähti, kun se puhelun aikana kytkettiin laturiin.

Räjähdyksen voima kaatoi naisen, joka pyörtyi tajuttomaksi ja sai vammoja käteensä, jalkaansa ja rintaansa. Hän kuoli saamiinsa vammoihin myöhemmin paikallisessa sairaalassa. Syytä räjähdykseen ei tiedetä.

Uhrin veli kertoi medioille puhelimen olleen Nokia 3310 -mallia, mutta tämä on kuvien perusteella täysin väärä tieto. Todellisuudessa puhelin kuuluu Nokia 5230 -mallisarjaan, ja voi olla esimerkiksi malli Nokia 5233. Symbian-käyttöjärjestelmällä varustettu Nokia 5233 tuli markkinoille jo vuonna 2010, eli Nokian vanhan matkapuhelinliiketoiminnan aikana.

Nokia-älypuhelimia nykyisin kehittävä ja myyvä HMD Global, jolle Nokia on lisensoinut tavaramerkkinsä, on kommentoinut tapausta todeten, ettei puhelin ole sen valmistama tai myymä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja