Vanha mies kaatui ulkona, teinipojat tulivat apuun – päätyivät tietämättään sometähdiksi: "Teimme sen auttaaksemme"

Isä auttoi lapsensa maailmaan hotellin parkkipaikalla 1:52
Tämä isä auttoi oman lapsensa maailmaan, kun synnytys pääsi yllättämään!

Kun vanha mies kaatui ulkona, viisi teinipoikaa tuli hänen avukseen. – Me teimme sen auttaaksemme jotakuta. Se on oikein, he kommentoivat haastattelussa.

Idahossa sijaitseva kaupunki ylistää viittä teinipoikaa kotikaupunkinsa sankareiksi. Poikien kaunis teko levisi sosiaaliseen mediaan kuvasarjana, josta he itse eivät tienneet, kertoo Yahoo.

Näkivät vanhan miehen kaatuvan

Victor Ornelas, Isaac Hernandez, Diego Ramirez,Devan Ornelas ja Josh Sorg olivat menossa pelaamaan koripalloa, kun he ajoivat vanhan miehen ohi.

Mies, Jose Gomez, kaatui rollaattorinsa viereen.

– Sanoin "Oho, hän kaatui". Joten me parkkeerasimme, ja juoksimme ulos ja nostimme hänet pystyyn. Kysyimme, onko hän OK. Hän vastasi, että on kunnossa, Isaac kuvailee.

Erika kiitti poikia huomaavaisuudesta. Jos kuvat eivät näy, katso ne täällä.

Auttoivat kotiin ja puhdistivat haavan

Pojat eivät antaneet miehen kävellä yksin kotiin, vaan päättivät lähteä saattamaan häntä. He jopa menivät miehen asuntoon tarkistaakseen, oliko hän loukkaantunut.

– Hänen polvensa vuosi verta. Me otimme nenäliinoja ja laitoimme niille alkoholia ja putsasimme sen, Isaac kuvailee.

Sivullinen kuvasi tilanteen

Pojat eivät tienneet, että heidät oli nähty. Erika Tovar oli ajanut tilanteen ohi ja ottanut useita kuvia miestä auttavista pojista.

Erikakin näki taustapeilistään Josen kaatuvan ja teki U-käännöksen. Poikien auto kuitenkin ehti ensin paikalle.

– Ajattelin, että auttajia on jo tarpeeksi, joten nappailin kuvia, Erika sanoo.

Sadat paikalliset ihastuivat kuviin.

Kiitollinen tytär löysi pojat

Josen tytär Tery Gomez sai lopulta kuulla pienoiseen somesuosioon nousseista nuorista miehistä ja päätti kiittää heitä. Hän vei isänsä ja pojat paikalliseen kahvilaan.

Kahvila iloitsi voidessaan palvella asiakkainaan "vanhaa miestä auttaneita nuoria". Jos kuvat eivät näy, katso ne täällä.

Tery ei ollut ainoa kiitollinen. Tapahtuneesta kuulleet halusivat antaa pojille muun muassa ruokaa, maksuttomia hiustenleikkauksia ja muita lahjoja, jotka Tery jakoi nuorille.

Yllättyivät suosiosta

Jones on saamastaan avusta kiitollinen. Miehen itsensä mukaan pojat muistuttavat häntä itseään nuorempana. Pojat puolestaan ovat suursuosiostaan yllättyneitä.

– Me teimme sen auttaaksemme jotakuta. Se on oikein, he kommentoivat haastattelussa.

Lähteet: Facebook, Yahoo.com

Lue myös:

    Uusimmat