Valtteri Bottasta viedään huhuissa toiseen F1-talliin – "Kaikki on auki"

Valtteri Bottaksen F1-tulevaisuuden yllä pyörii jälleen kovia spekulaatioita. Suomalaiskuskin Mercedes-sopimus on katkolla tämän kauden jälkeen. Nyt Bottasta viedään huhuissa uusvanhaan osoitteeseen – Williamsille.

F1-varikon spekulaatiot kohdistuvat nyt siihen, mitä Mercedes meinaa tehdä kauden 2022 kuljettajapaikkojensa suhteen.

Jatkaako Lewis Hamilton F1-uraansa? Mitä käy Valtteri Bottakselle? Nostetaanko huippulupaava George Russell Mercedekselle?

Tuoreeltaan F1-ympyröissä on esitetty väitteitä, joiden mukaan Russell korvaisi Bottaksen ensi kaudella Mercedeksellä. Nuori brittikuski nousisi täten Lewis Hamiltonin tallikaveriksi.

Entäpä Bottas?

Yksi skenaario on se, että Russell ja Bottas vaihtaisivat päittäin paikkoja. Tällöin Bottas siirtyisi vanhaan talliinsa Williamsille, missä hän aloitti oman F1-uransa.

– Tällä hetkellä mitään skenaariota ei voi jättää pois laskuista, Williams-pomo Jost Capito sanoo muun muassa Grandpx.newsin mukaan.

– Kaikki on auki.

– Uskomme, että George jatkaa meillä kauden loppuun asti. Kaikki muu on spekulointia, Capito totesi, viitaten mahdollisiin dramaattisiin muutoksiin.

– Meillä on Georgen kanssa voimassa oleva sopimus. Toki, mitä tahansa voi tapahtua. Meillä on hyvä suhde Toton (Wolff, Mercedeksen tallipäällikkö) kanssa. Hän voi soittaa minulle milloin vain, Capito jatkaa.

Russell, 23, kuuluu Mercedeksen juniorikuljettajaohjelmaan. Hän on ajanut Williamsilla kaudesta 2019 lähtien.

Lue myös:

    Uusimmat