Valtteri Bottas vastaa hurjiin huhuihin – näpäyttää Red Bullia: "Minusta vain yksi tiimi tekee sellaista"

Valtteri Bottas on täysin varma siitä, ettei Mercedes vaihda hänen tilalleen toista kuljettajaa kesken kauden. Hän suuntaa huomionsa huhuista kilpailijatalli Red Bullin suuntaan.

Brittilehti Daily Mail uutisoi viime viikonlopun Portugalin GP:n jälkeen lähteisiinsä vedoten, että Mercedeksen kärsivällisyys Bottasta kohtaan on niin pahasti lopussa, että suomalainen saatetaan vaihtaa pois jo kesken kauden.

Tilalle ykköskandidaatti on tietysti Williamsilla ajava George Russell, joka teki Mercedes-leirissä lähtemättömän vaikutuksen jo viime kauden lopun tuurauskeikallaan Lewis Hamiltonin ollessa sivussa koronavirustartunnan takia.

Bottas kertoi torstaina Barcelonassa, ettei hän ole lainkaan huolissaan liikkeellä olevista huhuista.

– En, koska tiedän, ettei minua korvata kesken kauden. Me emme toimi tiiminä niin, Bottas sanoi suoraan lehdistötilaisuudessa.

Hän heittää samalla piikin kilpailijatiimi Red Bullin suuntaan. Sen toinen kuljettaja on vaihtunut viime vuosien aikaan jo monesti kesken kauden.

– Minulla on sopimus tästä vuodesta, ja minusta vain yksi tiimi tekee sellaista F1:ssä, emmekä me ole sellaisia, hän heitti.

– Joten minun puoleltani ei ole mitään paineita. Tiedän, miten asiat ovat. Aina pyörii paskapuheita. Se on osa lajia.

Lue myös:

    Uusimmat