Valtteri Bottas sulki kuumana käyvän huhumyllyn mielestään: "Tiedän vain, että minulla on sopimus ensi vuodelle"

Valtteri Bottas sai jälleen Abu Dhabin GP:n lehdistöpäivänä huomata, miten varsinkin brittimedia kuhisee nyt spekulaatiota hänen ja nuoren George Russellin ympärillä. Kisojen välissä Bottas sulki kaikki viestimet rauhoittaakseen tilanteen.

Bottas joutui viime viikonloppuna kovaan paikkaan, kun Lewis Hamiltonia tuurannut Russell onnistui heti ensimmäisessä kisassaan Mercedeksellä johtamaan osakilpailua peräti 59 kierroksen ajan.

MAINOS

Koko F1-kausi C Moressa!

Abu Dhabin GP suorana 11.–13.12.
Pe: harjoitukset klo 10.55 ja 14.55.
La: 3. harjoitukset klo 11.55, aika-ajot klo 14.55, ennakkotunnelmat klo 14.00
Su: Abu Dhabin GP klo 15.10, ennakkotunnelmat klo 14.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Bottas tuli Mercedeksen varikkosotkun jälkeen sentään maaliin Russellin edellä, mutta siitä huolimatta brittikuskia tungettiin jo monissa lehdissä ja verkkosivuilla tiimin ensi kauden kuskiksi. Yksi spekulaatio veisi Bottasta vaihdossa takaisin Williamsille, josta hän lähti vuonna 2017.

– Olen varma, että kaikki britit rakastaisivat tuollaista vaihtoa. Ei epäilystäkään. Yritän kuitenkin estää sen. Tiedän vain, että minulla on sopimus ensi vuodelle. Siitä lähdetään, Bottas totesi lakonisesti Sky Sportsin haastattelussa.

Häneltä kysyttiin perään, sotkisiko uuden kyvyn tuominen hänen mielestään Mercedeksen hyvin toimivaa harmoniaa.

– En tiedä. Tiedän vain, että minun ja Lewisin kanssa tiimi toimii hyvin. Se on johtanut hyvään, jatkuvaan menestykseen, Bottas vastasi.

Bottas ei ole juuri halunnut vaivata päätään kisojen välissä mediassa esiintyvillä spekulaatioilla. Hän sai vastailla kysymyksiin edellisen kisan jälkeen, muttei halunnut lukea, mitä seuraavina päivinä kirjoitettiin.

– Minun piti tietysti sunnuntaina hoitaa asiat median kanssa. Se vain täytyy tehdä, kun kuski on ajanut huonon kisan. Olen oppinut aiemmasta, että on parempi sulkea kaikki pois ja olla lukematta mitään.

– Sunnuntain jälkeen en ole lukenut ainuttakaan otsikkoa, uutisartikkelia tai sosiaalista mediaa. Joskus täytyy vain tehdä niin. Minulle se ainakin toimii. Olen taas täynnä energiaa uutta viikonloppua varten. Tuntuu, että voin taas suoriutua hyvin, Bottas kommentoi.

Lue myös:

    Uusimmat