Valtteri Bottas hämmästeli mennyttä vuotta – ”Se on aika hullua, mutta elämä on”

Mercedeksen suomalaiskuski Valtteri Bottas muisteli voittoisan Abu Dhabin F1-kisan jälkeen viimeisen vuoden tapahtumia.

Edellisellä kaudella Bottas ajoi vielä Williamsilla. Siellä hänen piti jatkaa myös tänä vuonna. Nico Rosbergin lopettamispäätös muutti kuitenkin kuvion täysin, ja Mercedes hankki suomalaiskuskin itselleen.

- Nyt olen täällä ja olen voittanut kisan Mercedeksen kanssa. Se on aika hullua, mutta elämä on, Bottas hämmästeli mennyttä vuotta ja isoa muutosta Abu Dhabin kisan lehdistötilaisuudessa.

Bottas painotti erityisesti sitä, miten antoisa Mercedes-vuosi on ollut.

- Olen voinut ottaa jokaisesta kisasta jotain mukaan. Erityisesti haastavista kisoista. Sen takia tämä on ollut aika uskomaton kausi.

Bottakselta kysyttiin siitä, onko hän valmis taistelemaan maailmanmestaruudesta kaudella 2018, ja tietääkö hän sen, mitä mestaruuden voittaminen vaatii?

- Olenko valmiimpi? Vaikea sanoa tämän yhden kisan perusteella, ja en ole kuitenkaan pystynyt voittamaan mestaruutta koskaan. Täytyy mennä vain kisa kerrallaan, mutta on selvää, että tämä viikonloppu antoi paljon itseluottamusta minulle. Aika-ajo meni nappiin, sama juttu sunnuntain kisan kohdalla. Odotan innolla seuraavaa kautta ja sitä, mitä silloin tapahtuu. Aion tehdä kovasti töitä talven aikana ja toivottavasti ensi kausi on entistä vahvempi.


Lue myös:

    Uusimmat