Valtteri Bottas edelleen lyömätön Venäjällä, Hamilton sortui yliyritykseen: ”Isoin haasteeni henkisesti”

Valtteri Bottaksen taika Venäjän Sotshin F1-radalla piti, kun tallikaveri Lewis Hamilton epäonnistui jälleen suomalaisen tallikaverinsa lyömisessä aika-ajossa.

MAINOS

F1-kausi suorana C Morella – Venäjän GP viikonloppuna

Sunnuntai: Venäjän GP klo 14.00, ennakkotunnelmat klo 12.30!

Kaikki F1-kauden ajojaksot suorina C Morella.

C Moren sivulle pääset tästä

Bottas ei ole vielä koskaan hävinnyt tallikaverilleen Venäjällä, joka on nyt jo viidettä kertaa mukana F1-kisakalenterissa. Tällä kertaa Mercedes-kuskien väliin jäi puolentoista kymmenyksen ero, kun Bottas ajoi kauden toisen paalupaikkansa.

Bottas oli kärkikuskeista ainoa, joka pystyi vielä viimeisellä yrittämällään kiristämään aikaansa merkittävästi. Hamilton sortui virheeseen, ja Ferrarin Sebastian Vettel ja Kimi Räikkönen jäivät yli puolen sekunnin päähän.

– Hyvä, että pystyin siinä toisella vedolla vähän petraamaan. Jäi sellainen fiilis siitä ensimmäisestä kierroksesta, että kyllä sieltä vielä löytyy – ja löytyi, Bottas iloitsi C Morelle.

Hamiltonin taistelussa Bottasta vastaan näkyi jopa harvinaisia yliyrittämisen merkkejä.

– Harvoin väkisin puristamalla hyvää tulee, ja se oli oikeastaan minun isoin haasteeni henkisesti, ettei se vain mene siihen. Piti toitottaa itselle, että tekee omaa parastaan ja nauttia siitä, niin sitten tulee hyvä, Bottas sanoi.

Lue myös:

    Uusimmat