Valtteri Bottaksen Tiffany-rakas sai mieheltään tukea pyöräilykisoissa – nyt oli hänen vuoronsa tehdä vastapalvelus: "On ihanaa, että voin tehdä hänelle samoin"

6:11
F1-tähti Valtteri Bottas joutui vastaamaan kysymyksiin Lapin-lomastaan Vappu ja Marja Livessä

F1-kuljettaja Valtteri Bottaksen tyttöystävä tuki miestään formulakilpailuissa.  

Mercedeksen suomalaiskuljettaja Valtteri Bottas ja pyöräilijä Tiffany Cromwell ovat pitäneet yhtä jo yli vuoden ajan.

Bottas on nähty useaan otteeseen puolisonsa tukena tämän harjoitellessa huippu-uraansa ammattipyöräilijänä. Tällä kertaa olikin Cromwellin vuoro tukea puolisoaan moottoriurheilun parissa.

Cromwell julkaisi Instagramissa kuvaparin, jossa he ovat Bottaksen kanssa formulavarikon lämpiössä. Ensimmäisessä kuvassa Cromwell katsoo jännittyneenä, Bottaksen istuessa rennosti jalat pöydällä. Toisessa otoksessa he seuraavat kisoja kaiteen takaa.

– Rentoutumista sessioiden välissä. Valtteri tuki minua kisojeni ajan koko viikon. On ihanaa, että voin tehdä hänelle samoin ja olla hänen tukenaan hänen kisaviikonloppunansa, puoliso kirjoittaa.

Bottas paljasti sosiaalisessa mediassa kannustaneensa australialaista radan varrella viime viikolla. Miehellä oli yhdessä otoksessa käsissään kaksi juomapulloa, joten hän toimi ilmeisesti myös osana huoltojoukkoja.

Cromwell kertoi myös Instagramissa päässeensä hiljattain Australian olympiajoukkueeseen edustamaan maataan tulevissa Tokion olympialaisissa.

– Unelmat käyvät toteen! Nainen kirjoittaa kuvan yhteydessä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja