Valtteri Bottaksen Tiffany-rakas innostui lumisateesta – pariskunta intoutui lumileikkeihin mökkinsä pihamaalla

Vieraana F1-kuljettaja Valtteri Bottas 6:11
F1-tähti Valtteri Bottas joutui vastaamaan kysymyksiin Lapin-lomastaan Vappu ja Marja Livessä

F1-tähti Valtteri Bottas ja Tiffany Cromwell innostuivat tiistain lumisateesta ja pyöräyttivät Nastolan-mökin pihamaalle lumiukon.

Formulatähti Valtteri Bottas kertoi viime viikolla Vappu ja Marja Liven haastattelussa vetäytyneensä kotiseuduilleen Nastolaan yhdessä puolisonsa Tiffany Cromwellin kanssa.

Pari lomaili aiemmin Lapin lumilla, mutta siirtyi jatkamaan kotikaranteeniaan Nastolan-mökille.

Australiasta kotoisin oleva Tiffany sai tiistaina maistiaisen suomalaisesta kevätsäästä, kun myös Nastolassa pyrytti lunta.

Cromwellin Instagramin Stories-osiossa julkaisemien videoiden mukaan pariskunta otti tiistaina kaiken ilon irti ohkaisesta lumipeitteestä.

Videoilla näkyy, kuinka pariskunta pyöritteli pihamaalle komean lumiukon, joka sai oikeaoppisesti nenän porkkanasta ja muita yksityiskohtia havuista ja kävyistä.

Myös formulatähti julkaisi omalla tilillään Stories-osiossa videon, jossa Cromwell antaa valmiille lumiukolle suukon.

Pari on viettänyt koronaviruspandemian aikaan poikkeuksellisen tiiviisti aikaa yhdessä. Bottas paljasti kuitenkin Vappu Pimiän ja Marja Hintikan haastattelussa, ettei puolison naama ole tiiviistä yhdessäolosta huolimatta alkanut kyllästyttää, eikä australialaispyöräilijästä ole päässyt vielä kuoriutumaan pirttihirmua.

– Ei ole tullut monsteria vielä, kaikki on hyvin ja hauskaa on, hän vakuutti hymyillen.

Hän kertoi pariskunnan nauttineen yhdessä treenaamisesta. Cromwelliin tutustumisen myötä Bottasta onkin selvästi puraissut pyöräilykärpänen, ja formulatähti julkaisikin myös sosiaalisen median kanavillaan kuvia, joissa pääsiäisherkkuja sulateltiin pyörän selässä.

Lue myös:

    Uusimmat