Valtteri Bottaksen Mercedes-paikkaa uhannut lupaus polleana – uhoaa olevansa valmis Lewis Hamiltonin tallikaveriksi: "Nauttisin"

Valtteri Bottaksen Mercedes-paikkaa uhannut Williamsin nuori F1-kuski George Russell on jakanut polleita lausuntoja siitä, miten hän olisi jo valmis Lewis Hamiltonin tallikaveriksi.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Unkarin GP suorana 17.-19.7.
Su: Unkarin GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Hiljattain vahvistettiin, että Mercedeksen F1-kuskiakatemiaan kuuluva 22-vuotias Russell jatkaa Williamsilla ensi kaudellakin. Aiemmin, ennen kuin koko F1-kausi alkoi, häntä oltiin viemässä jo osassa huhuja ensi vuodeksi Valtteri Bottaksen paikalle Mercedekselle.

MM-sarjaa kahden ensimmäisen kisan jälkeen johtava Bottas on tuoreimpien tietojen perusteella saamassa jatkaa Mercedeksellä. Russell ei kuitenkaan kaihtanut sanoissaan, kun häneltä tiedusteltiin, olisiko hän ollut valmis, jos Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff olisi kysynyt häntä ensi kaudeksi Lewis Hamiltonin tallikaveriksi.

– Olen ehdottoman valmis, Russell pamautti Crash.netille.

Russell totesi, että hänellä on jo viime F1-kausi vyöllään ja lisää tulee nyt.

– Ei ole kuitenkaan raskaita tuntemuksia Mercedestä ajatellen. Ei ole mitään muuta, mitä he olisivat voineet tehdä. Viime kädessä minulla on sopimus täällä Williamsilla, Russell sanoi ja lisäsi, ettei talli ollut valmis päästämään häntä muualle.

"Haluan tulla verratuksi parasta vastaan"

Odotettavissa on, että kuusinkertainen maailmanmestari Hamilton jatkaa Mercedeksellä. Jos Russellin lähitulevaisuus sujuu mallikkaasti, hänelle voisi aueta mahdollisuus ajaa vielä brittimaanmiehensä tallikaverina. Tämä tulevaisuuden toivolle maistuisi.

– Ehdottomasti. Lewis on suorituskyvyn mittari ja haluan tulla verratuksi parasta vastaan.

– Uskon, että tiedän, mikä on tasoni, mutta ennen kuin tulen testatuksi parasta vastaan, en todella tiedä. Olen varma, että on asioita, joita voin oppia häneltä, joten nauttisin tuosta haasteesta.

Ennen kuin Russell debytoi viime kaudella F1-sarjassa hän voitti Formula 2 -luokan mestaruuden. 

Lue myös:

    Uusimmat