Valtteri Bottaksen elekieli lupaa Ferrarille kiirettä: ”Latu maistui!”

Mercedes tuntuu ainakin perjantain perusteella selättäneen viime viikkojen ongelmat hallittuaan Brasilian F1-viikonlopun ensimmäisiä harjoituksia.

MAINOS

F1 suorana C Morella – Brasilian GP viikonloppuna

Lauantai: Harjoitukset klo 15.55, aika-ajo klo 18.55
Sunnuntai: Brasilian GP klo 19.00, ennakkotunnelmat klo 17.30!

C Moren tarjonta avoinna 9.-11.11. Brasilian F1-viikonloppu kaikille ilmaiseksi!

C Moren sivulle pääset tästä

Ero Ferrariin oli silti minimaalinen, kun kärkiajan tehneen Valtteri Bottaksen ja kolmanneksi sijoittuneen Sebastian Vettelin väliin jäi vain seitsemän sadasosan ero. Päivä alkoi vaikeuksilla, jotka kuitenkin helpottivat iltapäivään mennessä.

– Aamulla oli vähän vaikeampaa. Ei ollut auto kovin hyvä ajaa, ja aika paljon tuli tehtyä virheitä sen takia. Sitten saatiin iso parannus toiseen harjoitukseen, ja tuntui kyllä hyvältä sekä lyhyet että pitkät vedot. Latu maistui, Bottas intoili.

Ensimmäisissä harjoituksissa Bottaksen autoa purettiin kuitenkin osiin epäillyn öljyvuodon takia. Suomalaiskuskin mukaan kyseessä oli väärä hälytys.

– Auto työnnettiin takaisin pilttuuseen, ja he huomasivat, että vähän öljyä valui jostain, muttei löytynyt sitten mitään vuotoa. Siitä on kuitenkin niin paljon osia taas vaihdettu, niin ehkä sinne on vähän jotain öljyä jäänyt, mutta ei onneksi sen vakavampaa.

Lue myös:

    Uusimmat