Välttämätöntä kuin ruokakaupat: showpainista erikoinen poikkeustapaus Yhdysvalloissa

Suosittua tv-viihdettä Yhdysvalloissa oleva showpaini eli WWE on saanut Floridan osavaltiolta luvan jatkaa livelähetyksiään paikallisen pormestarin julistettua sen ”välttämättömäksi liiketoiminnaksi” koronaviruspandemian aikana.

WWE-lähetyksiä on kuvattu Orlandon kaupunkia ympäröivän Orange Countyn alueella. Painia ei alun perin otettu mukaan esimerkiksi ruokakauppoja tai apteekkeja käsittävään listaan, mutta nyt senkin jatko on nähty aluehallinnossa tarpeelliseksi.

Pormestari Jerry Demings kertoo käyneensä asiasta keskusteluita Floridan kuvernöörin kanssa. Republikaanikuvernööri Ron DeSantis hyväksyi WWE:n listalle 9. huhtikuuta kirjatussa muistiossa.

Showpainin tv-kuvaukset saavat siis jatkua, mutta yleisöä ei paikalle oteta. Viime viikot WWE on esittänyt aiemmin kuvattuja jaksoja. Liitto vakuuttaa ESPN:lle, että kaikkien osapuolten turvallisuus on sille pääasia myös koronaviruksen kohdalla.

- Uskomme, että nyt on tärkeämpää kuin koskaan tarjota ihmisille viihdettä näitä vaikeina aikoina, WWE kertoo tiedotteessaan.

- Tuotamme sisältöä suljetuin ovin niin, että katsomossa on vain välttämätöntä henkilöstöä noudattamassa toimintaohjeita samalla, kun teemme tarvittavat varotoimet taataksemme esiintyjiemme ja henkilökuntamme terveyden ja hyvinvoinnin.

Lue myös:

    Uusimmat