Valtava tunneskaala – Englannin tähtipuolustajan välierä vaihtui maalin riemusta tuskaiseen suruun

Englannin Kieran Trippierillä vaiherikas ilta 0:35

Englannin MM-haaveet kaatuivat katkerasti keskiviikkona välierässä, kun se hävisi Kroatialle jatkoajan jälkeen 1-2-lukemin.

Englannin puolustajan Kieran Trippierin ottelu alkoi erinomaisesti, kun hän tykitti komeasti pallon verkon perukoille vapaapotkusta ottelun viidennellä peliminuutilla. 

Ottelun edetessä jatkoajalle alkoi Trippier kärsiä krampeista ja jatkoajan ensimmäisen puoliskon jälkeen Englannin huoltajat yrittivät hieroa laitapuolustajan jalkoja auki.

Alla video Kroatian ja Englannin välieräottelun huippuhetkistä.


Synkät pilvet laskeutuivat Trippierin niskaan 117. peliminuutilla, kun englantilainen ei pystynyt enää jatkamaan ottelua. Trippier piteli tuskissaan nivustaan, eikä kyennyt kävelemään omin avuin kentältä, vaan joutui tukeutumaan englannin lääkintämiehien tukeen. Trippier linkutti kyynelsilmin kohti vaihtopenkkiä, jossa hän ottelun loputtua istui lohduttoman surullisena pidellen jääpussia nivusissaan.

– Kieran Trippier on ollut mahtava tässä turnauksessa. Kamalaa nähdä, kuinka hänet autetaan kyynelsilmin loukkaantuneena kentältä, Twitterissä kirjoitetaan.

– Kieran Trippierin itku särki sydäntäni hieman, eräs kommentoija sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat