Valta on siirtynyt Räikköseltä eteenpäin – Charles Leclerc otti Ferrarin haltuunsa

Monacolaiskuski Charles Leclerc ajaa Ferrarin viimeiset viralliset testikierrokset tämän kalenterivuoden aikana. Leclerc ajaa tänään Abu Dhabin rengastesteissä.

Ylälaidan videolla Kimi Räikkösen ensikierrokset Sauberilla.

Valta on nyt virallisesti vaihtunut: Kimi Räikkönen ajoi eilen Abu Dhabissa Sauberilla ja suomalaisen tilalle ensi kaudeksi nouseva Leclerc testaa tänään Ferrarilla.

Leclerc on ajanut aiemminkin Ferrarilla testeissä, mutta tämän jälkeen hänen ei enää tarvitse vaihtaa toisen tallin väreihin. Abu Dhabissa testataan ennen kaikkea ensi kauden renkaita, mutta esimerkiksi muuttuviin etusiipisääntöihin liittyen tehdään myös kokeiluja.

Valtteri Bottas testaa Mercedeksellä eilisen tapaan tämän päivän. Ferraria ajoi eilen Sebastian Vettel. Sauberin testaamisen hoitaa Antonio Giovinazzi.

Seuraavan kerran F1-autot nähdään joukolla radalla ensi vuoden helmikuussa, kun F1-kauden ensitestit ajetaan Barcelonassa.

Alla Niki Juuselan ja Toni Vilanderin raportti Räikkösen Sauber-testipäivästä. Vilander tarjoaa sisäpiiritietoa siitä, mitä Räikkösen mielestä piti muuttaa.


Lue myös:

    Uusimmat