Valmet Automotive palkkaa yli tuhat – tällainen palkka on luvassa

8:27

Valmet Automotive palkkaa yli tuhat autonrakentajaa ja toimihenkilöä. Rekrytointi hoidetaan kolmessa osassa ja se on kohdistettu alueille, joissa työttömiä on eniten.

Valmet Automotiven yli tuhannen ihmisen rekrytointi hoidetaan kolmessa osassa, kertoo yrityksen henkilöstöjohtaja Tomi Salo Huomenta Suomi -lähetyksessä.

Eilen aloitettiin ensimmäiset rekrytoinnit, rekrytointien toinen osa käynnistetään huhti-toukokuussa ja viimeiset henkilöt palkataan yritykseen ensi kesänä.

– Hakemuksia on tullut jo paljon. Sähköposti lauloi kiitettävään tahtiin, Salo kertoo.

1:57

Rekrytointikampanja on niin suuri, että on jopa haaste löytää tarpeeksi monia alan ihmisiä töihin. Vaikka tehdas onkin Uudessakaupungissa, Salo sanoo, että kampanja on suunnattu kansalliseksi.

– On pyritty tavoittamaan kaikki Suomen alueet ja kohdistamaan rekrytointia alueille, joissa työvoiman saatavuus on suurempi.

Valmet Automotive palkkaa lähinnä autonrakentajia ja toimihenkilöitä. Salo kertoo aamun lähetyksessä avoimesti myös siitä, millaista palkkaa yrityksessä voi odottaa.

– Palkka riippuu tehtävästä, mutta jos jotain summaa lähtee arvioimaan, niin keskipalkka on 30 000–35 000 euron vuosiansiot.Korjaus 17.11. klo 7.54: Tehtaan sijainti muutettu.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja