Valloittava Nea sekoitti Love Islandin miesten ja naisten ajatukset toden teolla – katsojat riemastuivat: "Todellakin kuulostat epätoivoiselta"

2:42
Love Island Suomi -saarelle saapuva uusi sinkku saa Artun sekaisin. Mitä siitä tuumaa Sanni?

Sosiaalinen media riemastui uuden naisen Nean pistäessä Love Island Suomen suhdekuviot täysin uusiksi.

Love Island Suomi -ohjelmassa kuhisee, kun saarelaisten pakkaa saapui sekoittamaan uusi nainen Nea. Katsojien äänestyksen perusteella Nea pääsi treffeille Artun kanssa, josta mies itse oli erittäin mielissään. 

Kaksikko tuntui löytävän yhteyden treffeillään ja kumpikin on osoittanut kiinnostustaan toisiaan kohtaan myös Nean saavuttua villaan. Tämä ei miellyttänyt lainkaan Sannia, joka oli itsekin kiinnostunut Artusta ja osoitti tälle jatkuvasti huoliaan tilanteesta. 

Pakka sekoittui entisestään, kun saaren toistaiseksi suosituin mies Oliver osoitti niin ikään kiinnostustaan Neaa kohtaan. Nea myönsi lähetyksessä haluavansa pitää vielä mahdollisuudet avoinna myös Oliverin suuntaan, vaikka hän todella kiinnostunut Artusta onkin. 

Arttu puolestaan tuotti Sannille pettymyksen kertoessaan olevansa kiinnostuneempi Neasta kuin Sannista. 

Herkullinen ihmissuhdekuvio on aiheuttanut runsaasti reaktioita Love Islandin katselijoiden keskuudessa sosiaalisessa mediassa. Useat Twitterin käyttäjät esimerkiksi ovat riemastuneet tuoreesta draamanpoikasesta. 

– Fiilis kun katon Artun, Nean ja Sannin draamankulkua. 

– Nea. 

Monet kommentoijat ovat myös arvioineet Sannin käytöstä. Nean saapumisesta harmissaan ollut nainen nähtiin purkamassa tuntojaan varovasti useaan otteeseen Artulle jakson aikana. 

– Sanni, sä todellakin kuulostat epätoivoiselta!

– Hyvä keskustelu. 

Jotkut katselijat ovat kuitenkin sitä mieltä, että vaikka Nea on tällä hetkellä osoittanut kiinnostustaan Arttua kohtaan, tulee hän kuitenkin päätymään tulevassa valinnassaan Oliveriin. 

– Arttu jättää Sannin tän uuden takia ja sitten se uusi tulee valitsemaan Oliverin. Priceless. 

– Arttu oli tosi "avoimin mielin", kun ei ollut housuissaan pysyä, kun hehkutti Neaa jätkille... ja Nea alkaa jo lämmitellä Öliveria.

Love Island Suomi klo 21 Subilla kuutena iltana viikossa ma-la.

C More -suoratoistopalvelussa ohjelma on katsottavissa jo klo 20, lukuunottamatta startti- ja finaalijaksoja.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja