Valloittava hahmo poistui Salkkareista! Näyttelijä haastattelussa: "Roolissa sai todella haastaa itseään"

1:44

Tiina Järvisen roolihahmo poistuu Salatuista elämistä katsojien suruksi tulevissa jaksoissa. Näyttelijä Eva Adamson kertoo MTVuutiset.fin haastattelussa roolinsa opettaneen hänelle paljon.

Näyttelijä Eva Adamsonin roolihahmo Tiina Järvinen poistu Salatut elämät -sarjasta dramaattisten käänteiden päätteeksi. Eva jättää sarjan hyvillä mielin, sillä hän on saanut roolinsa myötä korvaamatonta kokemusta

– Minulla on ihana vuosi takana roolin parissa. Kokemuksesta jäi tosi hyvä fiilis, Eva kertoo MTVuutiset.fille.

Kameroiden edessä oli opeteltava itkemään

Tiina Järvisen rooli ei ole ollut nuorelle näyttelijälle aivan helppo, sillä roolihahmo kulkee sarjassa erityisen raskasta, väkivallan sävyttämää polkua. Eva myöntää, että hän on saanut toden teolla haastaa itseään rooliaan varten.

– Tiinan rooli ei ole ollut ihan perusrooli, vaan sain todella haastaa itseäni etenkin traagisissa kohtauksissa. Olen esimerkiksi harjoitellut paljon itkemistä, näyttelijä kertoo.

Jotta itkeminen kameroiden edessä onnistui, vaikka omassa elämässä asiat olivat mallillaan, joutui näyttelijä rakentamaan mielessään kuvitteellista ahdistusta.

– Silloin pitää ajatella, että henkeä ahdistaa ja hengittää tavallista nopeammin – ikään kuin mennä sellaiseen omaan kuplaan. Se kuviteltu tunne tuntuu ihan rintakehässä ja mielessäni pyörii hirveästi asioita ja roolihahmon vaikea tilanne, Eva kuvaa.

Eniten vaikeuksia itkukohtauksissa Evalle tuotti Onni ”Tale” Taalasmaan läsnäolo, sillä kaksikko ystävystyi kuvausten aikana, ja tämän vuoksi pokassa oli välillä pitelemistä.

– Meillä on Emilin kanssa niin hauskaa yhdessä, että kohtaukset menivät välillä nauramiseksi, Eva kertoo.

Nähdäänkö Tiinaa enää koskaan Salkkareissa?

Moni Salatut elämät -sarjan jättänyt roolihahmo on vuosien saatossa palannut rooliinsa – lyhyemmäksi tai hyvinkin pitkäksi aikaa. Eva vastaa salaperäisesti, kun hänelle esitetään kysymys koskien sitä, että palaako Tiina Salkkareihin vielä jonain päivänä.

– Pidän sitä mahdollisena, mutta eihän sitä koskaan tiedä tulevaisuudesta. Olen avoimin mielin!

Salatut elämät arkisin MTV3-kanavalla ja mtv.fissä! Koko viikon jaksot C Moressa ennakkoon!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja