Valioliigan toinen putoaja selvisi – Manchester United kärsi nöyryyttävän tappion

Fulham putosi Englannin Valioliigasta jäätyään tiistai-illan ottelussa Watfordin jalkoihin. Watford murskasi Fulhamin maalein 4–1. Fulham seuraa Huddersfieldiä, jonka putoaminen Valioliigasta varmistui jo aiemmin.

Yhdeksän ottelua peräkkäin hävinneen Fulhamin kohtalo sinetöityi toisella puoliajalla, kun Will Hughes, Troy Deeney ja Kiko Femenia onnistuivat kukin maalinteossa 12 minuutin sisällä.

Manchester United puolestaan koki nöyryyttävän tappion Wolverhamptonille, joka voitti kotikentällään 2–1. Pelin käännekohta oli Ashley Youngin toisella puoliajalla saama toinen keltainen kortti, jonka jälkeen United joutui pelaamaan vajaamiehityksellä. ManU taipui kotijoukkueen paineen alla 77. minuutilla, kun Joao Moutinhon keskitys johti voittomaaliin, jossa pallo upposi kiusallisesti Chris Smallingin kautta verkkoon.

Manchester United jatkaa Valioliigan viidentenä, Wolverhampton on seitsemäs.