Valioliigakauden venyminen aiheuttaa seuroille ongelman – Chelsea-manageri myöntää: Ei voi kuin toivoa pelaajien suostumusta

Chelsean manageri Frank Lampard toivoo, että pelaajat, joiden sopimus päättyy kesällä, jatkaisivat seuran riveissä kauden loppuun asti.

Chelsean hyökkäyksen tähdistä sekä brasilialaisen Willianin että ranskalaiskärki Olivier Giroud’n sopimukset umpeutuvat kesäkuun lopussa. Kun nyt näyttää siltä, ettei Valioliigan kausi 2019–2020 ehdi mitenkään maaliin ennen tuota, seura toivoo pelaajien venyttävän sopimuksiaan.

Fifa on jo aiemmin linjannut, että umpeutuvia sopimuksia voidaan poikkeuksellisesti venyttää pidemmälle pelaajien suostumuksella.

– Meillä on tärkeitä pelaajia tuossa tilanteessa, joten se on asia, jota seuraan tietenkin tarkasti, Chelsean manageri Frank Lampard sanoo seuransa verkkosivuilla.

– Nuo pelaajat, joiden sopimus umpeutuu, ovat olleet loistavia palvelijoita seuralle ja heillä on paljon tunteita seuraa kohtaan, mutta tietenkin he ovat huolissaan siitä, missä tilanteissa he tällä hetkellä ovat, Lampard ymmärtää.

Lampardin ei auta kuin toivoa, että Willian ja Giroud päättävät pidentää aikaansa Chelseassa muutamilla viikoilla tai kuukausilla.

– Jos pelaamme vielä, olisi hienoa saada sama joukkue, joka meillä on ollut kasassa koko kauden, mutta katsotaan, miten se onnistuu.

Valioliigan seurat kokoustavat tänään maanantaina ja äänestävät siitä, koska joukkueharjoittelu voitaisiin liigan näkemyksen aloittaa.

Kausi Englannissa voi nykytietojen mukaan käynnistyä uudelleen aikaisintaan juhannusaattona eli 19. kesäkuuta.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja