Valioliiga-seuran fani pääsi yllättäen kentälle ampumaan pilkkua – taustalla upea tarina

Valioliiga-seura Everton ja ukrainalaisjätti Kiovan Dynamo kohtasivat perjantaina ystävyysottelussa Goodison Parkilla. Ottelu oli 3–0, kun kamppailu keskeytettiin varsin ainutlaatuista hetkeä varten.

Evertonin pitkäaikainen kannattaja Paul Stratton on tullut seuran yhteisössä tunnetuksi siitä, miten hän on auttanut Venäjän hyökkäyksen takia kotimaastaan paenneita ukrainalaisia.

Frank Lampardin valmentama seura halusi antaa Strattonille tunnustusta hänen sydämellisestä työstään, tarjoten hänelle täten tilaisuuden loistaa noin 30 000 muun Everton-fanin edessä.

Stratton tuli Evertonin peliasuun pukeutuneena vaihdosta kehiin, käveli Dynamon rangaistusalueelle ja upotti pilkun sisään. Kotiyleisö hurrasi, kun hän nautti hetkestä tuulettamalla osumaansa polvillaan liukuen.

Stratton sai ison käden niin Evertonin kuin Dynamonkin pelaajilta.

Voit katsoa videon alta.

Everton on kärsinyt Ukrainassa tapahtuneesta hyökkäyksestä erityisesti ukrainalaispelaaja Vitaliy Mykolenkon kautta. 23-vuotias siirtyi Evertonista nimenomaan Dynamo Kiovasta tämän vuoden tammikuussa, hieman ennen kuin venäläiset sotilaat hyökkäsivät hänen kotimaahansa.

Everton avaa ensi viikolla alkavan Valioliiga-kautensa kotipelillä Chelseaa vastaan 6. elokuuta.

Lue myös:

    Uusimmat