Vakiolive: Liverpool murskasi West Hamin

Vakioveikkauksen lauantain kohteet ovat Englannin Valioliigasta ja The Championshipistä. MTV Sport seuraa kierroksen etenemistä.

Ottelutapahtumia:

Kello 21.20: Ottelu päättyy Watfordin 1-0-voittoon! Maalin teki 79. minuutilla Troy Deeney.

Kello 20.30: Ottelun toinen puoliaika alkoi.

Kello 20.17: Watford-Everton-ottelun avauspuoliaika päättyy maalittomassa 0-0-tasatilanteessa.

Kello 19.30: Illan viimeinen kohde, Watford-Everton on alkamassa juuri.

Kello 19.01: Kello 17.00 alkaneet ottelut ovat nyt päättyneet. Ainoastaan Norwich-Bolton ottelu päättyi maalittomaan 0-0-tasapeliin.

Kello 19.00: Merkki muuttui viime hetkillä kohteessa 11, kun Sunderland tasoittaa 95. minuutilla pelin 3-3:een Middlesbrouhgia vastaan. Loppuvihellys tuli nopeasti tasoituksen jälkeen ja ottelu päättyi tasalukemiin.

Kello 18.53: Aston Villa iski ottelun lopussa kaksi osumaa, ja nousi 4-2-voittoon Sheffield Wednesdayn vieraana.

Kello 18.52: Bournemout ja Newcastle päättyvät 2-2-tasapeliin, kun kotijoukkue iskee kaksi osumaa varsinaisen peliajan viimeisellä kymmenellä minuutilla.

Kello 18.47: Merkki muuttui 2. kohteessa, kun Southampton tasoitti 1-1:een Burnleytä vastaan.

Kello 18.36: QPR ja Nottingham osuvat molemmat parin minuutin sisään. Tulostaulu näyttää nyt 2-4 vierasjoukkue Nottinghamille, kun ottelua on kymmenisen minuuttia jäljellä.

Kello 18.34: Maali! Anthony Knockaert iskee Brightonin jo 3-0-johtoon Swanseaa vastaan.

Kello 18.33: Maali! Liverpool iskee jo neljänen osuman, kun Sadio Mane viimeistelee 4-1-osuman lähietäisyydeltä.

Kello 18:22: Vajaamiehiset Sunderland ja Middlesbrough ovat mättäneet toisella puoliajalla jo kolme osumaa. Tilanne on nyt tasan 2-2.

Kello 18.20: Liverpool ja West Ham maalikarkeloissa: Ensin Roberto Firmino vie Liverpoolin jo 3-0-johtoon ja heti perään West Hamin Michail Antonio kavensi lukemat 3-1:een.

Kello 18.08: Maali! Mohamed Salah vie Liverpoolin 51. minuutilla 2-0-johtoon.

Kello 17.48: Dwight Gayle iski lisäajalla jo illan toisen osumansa ja Newcastle lähtee 2-0-taukojohdossa Bournemouthia vastaan.

Kello 17.39: Kohteessa 11 on punainen kortti heilunut jo kahdesti: sekä Sunderlandin että Middlesbrouhgilta on pelaaja ajettu ulos kentältä. Kotijoukkue Sunderland johtaa peliä 1-0.

Kello 17.36: Maali! Readingin johto ei kestä kuin pari minuuttia, sillä Derby tasoittaa pelin 2-2:een.

Kello 17.33: Merkki muuttuu kohteessa 8, kun Reading menee 2-1-johtoon Derbyä vastaan.

Kello 17.30: Maali! Liverpoolin Mohamed Salah antaa kulmapotkun ja Emre Can pukkaa pallon maalin perukoille. Liverpool johtaa West Hamia 1-0.

Kello 17.22: Maali! Glenn Murray onnistuu rangaistuspotkusta ja vie Brightonin 1-0-johtoon Swanseaa vastaan.

Kello 17.17: Newcastlen Dwight Gayle iskee joukkueensa 1-0-johtoon Bournemouthin vieraana.

Kello 17.15: West Hamin Marko Arnautovic laukoo Liverpoolin maalin ylärimaan. Tilanne yhä 0-0.

Kello 17.12: Maali! Kohteessa 7 Sheffield Wednesday onnistuu avausmaalissa Aston Villaa vastaan.

Kello 17.04: Liverpoolin Mohamed Salah osuu tolppaan! Tilanne säilyy ennallaan.

Kello 17.00: Kierroksen kello 17 alkaneet ottelut ovat jo käynnissä.

Kello 16.57: Kierroksen ykköskohteessa liigakolmonen Liverpool isännöi keskikastin West Hamia. Molemmat joukkueet lähtevät otteluun Valioliigan voitto takanaan: Liverpool kukisti kuun puolivälissä sarjakärki Man Cityn ja West Ham sarjanousija Huddersfieldin. Voitolla Liverpool nousisi toiseksi ohi yhden ottelun vähemmän pelanneen ManU:n.

Kello 16.55: Tervetuloa seuraamaan Vakiokierroksen etenemistä! 12 kohdetta alkaa kello 17.00 ja ottelu Watford-Everton kello 19.30.