Vakiolive: Maalikarkelot! Verkot heiluneet Valioliigan otteluissa

Jalkapallon Englannin Valioliiga on palannut maajoukkuetauon jälkeen Vakioveikkauksen kohteisiin. MTV Sport seuraa otteluiden etenemistä.

Ottelutapahtumia:

Kello 21.24: Katso sunnuntaiaamuna MTV:n nettisivuilla Vakio Grand Prix -vinkit!

Kello 21.23: Ottelu päättyy ManU:n 4-1-voittoon.

Kello 21.00: ManU vankistelee kotijohtoaan, kun Romelu Lukaku onnistuu maalinteossa. Ottelu on jo 4-1, kun peliaikaa on noin 20 minuuttia jäljellä.

Kello 20.44: ManU johtaa 3-1, kun Paul Pogba osuu toisen puoliajan alkuun.

Kello 20.06: Tasoitus! Anthony Martial pukkaa ManU:n avausmaalin ja tilanne on nyt tasan 1-1.

Kello 19.46: Maali! Newcastlen Dwight Gayle vie vieraat 1-0-johtoon vartin pelin jälkeen.

Kello 19.30: Vakiokierroksen viimeinen ottelu Manchester United - Newcastle alkaa.

Kello 18.59: Valioliigan kuudessa kohteessa tehtiin yhteensä 19 maalia - viimeinen kohde (ManU-Newcastle) alkaa kello 19.30.

Kello 18.55: Merkki muuttui loppuhetkillä kohteessa 13, kun Ipswitch tuli tasoihin 2-2:een Hullin vieraana. Ottelu päättyi näihin tasalukemiin.

Kello 18.54: Valioliigassa Liverpool, Burnley ja Bournemouth ottavat selvät kotivoitot jättämällä vastustajansa nollille.

Kello 18.54: Crystal Palace-Everton-ottelu päättyy 2-2-tasapeliin.

Kello 18.52: Sheffield - Bristol City päättyy maalittomana 0-0-tasatulokseen. Kyseessä oli Vakiokierroksen ainoa ottelu, jossa ei maaleja nähty.

Kello 18.34: Bournemouth tekee maalin yhden miehen vajaallakin Huddersfieldiä vastaan. Tilanne on jo 3-0.

Kello 18.25: Liverpool vankistelee kotijohtoaan, kun Philippe Coutinho vie joukkueen 3-0-johtoon Southamptonia vastaan. Coutinho tulee vaihtoon pian maalin jälkeen.

Kello 18.21: Chelsea on murskaamassa West Bromwichia. Eden Hazard teki illan toisen maalinsa ja tilanne on jo 0-4.

Kello 18.18: Merkki muuttuu kohteessa 8, kun Aston Villa menee 2-1-vierasjohtoon QPR:ää vastaan.

Kello 18.10: Kevin De Bruyne vie toisen puoliajan alussa Manchester Cityn 2-0-vierasjohtoon Leicesteriä vastaan.

Kello 17.47: Bournemouth joutuu lähtemään toiselle puoliajalle yhden miehen vajaalla, sillä Simon Francis koki ulosajon napattuaan toisen keltaisen korttinsa aivan avausjakson loppuhetkillä. Bournemouth johtaa Huddersfieldiä 2-0.

Kello 17.43: Kaikissa kuudessa käynnissä olevassa Valioliigan ottelussa on nähty maali avauspuoliajalla, kun Mancester Citykin meni 1-0-vierasjohtoon Leicesteriä vastaan.

Kello 17.36: Crystal Palace siirtyy jälleen kotijohtoon, kun Wilfried Zaha toimittaa pallon läheltä Evertonin verkkoon ja tilanne on 2-1.

Kello 17.34: Bournemouth vankistelee kotijohtoaan 2-0:aan, kun Callum Wilson heilutti sarjanousija Huddersfieldin verkkoa jo toistamiseen viiden minuutin sisään.

Kello 17.33: Mohamed Salah laukoo puolen tunnin kohdalla Liverpoolin 1-0-kotijohtoon Southamptonia vastaan.

Kello 17.30: Kohteissa 5 ja 6 merkit ovat muttuneet ykkösiksi, kun Burnley ja Bournemouth ovat menneet 1-0-johtoon.

Kello 17.23: Chelsea meni ensin 1-0-vierasjohtoon West Bromwichiä vastaan Alvaro Moratan toimesta. Viisi minuuttia myöhemmin Eden Hazard lisäsi Chelsean johdon jo 2-0:aan.

Kello 17.15: Kolmessa The Championshipin ottelussa on merkki muuttunut: Cardiff ja Birminham ovat menneet 1-0-kotijohtoon ja Ipswich on vierasjohdossa Hull Cityä vastaan.

Kello 17.08: Ottelussa Crystal Palace - Everton on nähty ensimmäisten minuuttien aikana jo kaksi maalia. Ensin Crystal Palace meni toisella peliminuutilla 1-0-johtoon James McArthurin toimesta. Neljä minuuttia myöhemmin Evertonin Leighton Baines laukoi pilkulta 1-1-tasoituksen.

Kello 17.00: Kohteiden 1-6 ja 8-13 ottelut ovat alkamassa.

Kello 16.55: MTV3-kanavan Pelisilmä-ohjelman vinkkirivi: