Vakiolive: Ander Herrera tykitti voiton ManU:lle

Vakioveikkauksen lauantain kohteissa on tällä kertaa yksi Englannin Valioliigan ottelu, mutta Mestaruussarjan lisäksi kohteissa on myös FA Cupin välierä ManU-Tottenham. MTV Sport seuraa kierroksen etenemistä.

Ottelutapahtumia:

Kello 23.38: Loppuvihellys! Cardiff voittaa Nottinghamin 2-1. Kierros päättyy.

Kello 23.24: Maali! Kotijoukkue Cardiff siirtyy jälleen johtoon, kun islantilaispelaaja Aron Gunnarsson tekee 2-1-osuman.

Kello 22.58: Maali! Nottingham tulee tasoihin 1-1:een Liam Bridcuttin osumalla.

Kello 22.23: Maali! Kotijoukkue Cardiff menee 1-0-johtoon Nottinghamia vastaan.

Kello 21.45: Illan viimeinen kohde Cardiff-Nottingham alkoi.

Kello 21.08: Ottelu päättyy ManU:n 2-1-voittoon. Illan viimeinen kohde numero 13 alkaa kello 21.45.

Kello 20.36: Maali! Ander Herrera vie ManU:n 2-1-johtoon! Hän laukoo boksin rajan tuntumasta matalan, mutta tulisen laukauksen keskelle maalia.

Kello 20.18: ManU-Tottenham-ottelun toinen puoliaika alkoi.

Kello 20.02: ManU-Tottenham-ottelun avauspuoliaika on pelattu. Tilanne on tasan 1-1.

Kello 19.39: Maali! ManU tulee tasoihin 1-1:een, kun Alexis Sanchez pukkaa boksin sisältä Paul Pogban keskityksen.

Kello 19.27: Maali! Tottenham menee ManU:a vastaan 1-0-johtoon Dele Allin tuikattua maalin edustalta Christian Eriksenin keskityksen maaliin.

Kello 19.16: ManU:n ja Tottenhamin FA Cupin välierä on alkanut.

Kello 18.56: Burton nousi lopussa 2-1-vierasvoittoon Sunderlandista. Vieraiden maalit syntyivät 86. ja 92. minuutilla.

Kello 18.55: Bristol-Hull ottelussa tilanne on jo 5-5. Kotijoukkue Bristol tulee tasoihin ottelun lisäajan kolmannella minuutilla.

Kello 18.52: Kierroksen ainoa Valioliigan ottelu Watford-Crystal Palace päättyy maalittomana 0-0.

Kello 18.42: Bristolissa maalikarkelot jatkuvat, kun vierasjoukkue Hull tulee tasoihin 4-4:ään.

Kello 18.41: Aston Villa on mättänyt jo neljä maalia vajaamiehistä Ipswichiä vastaan. Tilanne on nyt jo siis 4-0.

Kello 18.35: Tilanteet vankistuneet kohteissa 3 ja 14, kun Wolverhampton johtaa Boltonia 4-0 ja Sheffield Wednesday on karannut Readingilta 3-0-johtoon. Lisäksi Reading joutui juuri yhden miehen vajaalle Tyler Blackett'n suoran punaisen kortin myötä.

Kello 18.24: Bristol City ja Hull maalikarkeloissa: Peli on 65 minuutin jälkeen tilanteessa 4-2 Bristolin hyväksi. Hullin toinen maali syntyi Bristolin pelaajan toimesta.

Kello 18.22: Aston Villa on kurittanut vajaamiehistä Ipswichiä, ja peli on nyt 2-0.

Kello 18.20: Kohteessa 3 alkaa vierasvoitto näyttää varsin todennäköiseltä, kun Wolverhampton on mennyt Boltonissa jo 3-0-johtoon.

Kello 18.17: Kohteessa 11 merkki muuttuu jälleen, kun Leeds menee 2-1-johtoon Barnsleytä vastaan.

Kello 18.04: Otteluiden toiset puoliajat ovat alkaneet tai alkamassa.

Kello 17.52: Viideltä alkaneissa otteluissa on nyt avauspuoliajat takana. Vain kahdessa ottelussa (kohteet 1 ja 9) ei nähty maaleja ensimmäisen 45-minuuttisen aikana.

Kello 17.49: QPR tasoittaa avauspuoliajan lopussa 1-1:een Brentfordia vastaan.

Kello 17.46: Ipswichille lisähaasteita Aston Villaa vastaan, kun Grant Ward ajetaan ulos kentältä suoralla punaisella kortilla. Aston Villa johtaa ottelua 1-0 ja pääsee pelaamaan miesylivoimaa.

Kello 17.43: Kohteessa 11 merkki on jälleen X, kun Barsnley on tullut tasoihin Leedsin kanssa. Peli on nyt 1-1.

Kello 17.41: Kohteet 10 ja 12 ovat muuttuneet merkiltään ykkösiksi, kun Sunderland ja Sheffield Wednesday johtavat kotiotteluitaan 1-0.

Kello 17.39: Kohteessa 6 Bristol City nousi kahdella pikamaalillaan 2-1-johtoon Hullia vastaan.

Kello 17.25: Vierasjoukkueet ovat vahvoilla! Kun kohta ensimmäiset puoli tuntiset ovat otteluissa takana, on kohteissa 3-7 merkki tällä hetkellä 2. Kotijoukkueista Brentford (kohde 8) ja Leeds (11) ovat 1-0-johtoasemassa.

Kello 17.08: Maali! Kierroksen avausmaali nähdään Birminghamissa, jossa Sheffield Unitedin Mark Duffy onnistuu vierasmaalissa ja tilanne on 0-1.

Kello 17.00: Kaikkiaan 11 kohdetta on alkamassa kello 17.00. Kaksi kohdetta alkaa myöhemmin illalla.