Vakava vaaratilanne lähellä kuninkaallisia – tuomittu kiduttaja pääsi kuusivuotiaan prinssi Georgen lähietäisyydelle

Aukko kuninkaallisten turvallisuusjärjestelyissä salli tuomitulle rikolliselle Darren Benjaminille pääsyn kuusivuotiaan prinssi Georgen lähelle. 

Kuninkaallinen perhe on käynnistänyt tutkimuksen The Sun -lehden uutisoitua Kensingtonin palatsin valtavasta turvallisuusaukosta. 40-vuotias kuljettaja Darren Benjamin pääsi 14. heinäkuuta prinssi Williamin ja herttuatar Catherinen perheen kotiin toimiessaan huonekaluja toimittaneen firman kuljettajana. 

Benjamin tuomittiin vankeuteen vuonna 2008 osallisuudestaan kidutussuunnitelmaan, jonka seurauksena erään miehen selkään kaadettiin kiehuvaa vettä. 

Prinssi William on nyt vaatinut selvitystä siitä, kuinka tuomittu rikollinen pääsi palatsiin ja vain metrien päähän hänen pieniä lapsiaan. William ja Catherinen on kerrottu olevan erittäin huolissaan siitä, että Benjamin pääsi niin lähelle lapsia. 

Benjamin kehuskeli kuljettajankeikkansa jälkeen ystävilleen nähneensä pienet kuninkaalliset prinssi Georgen, 6, prinsessa Charlotten, 4, sekä prinssi Louisin, 1, palatsin pihalla lastenhoitajansa kanssa. Benjamin kertoi ystävilleen jopa siitä, kuinka miellyttävä tuleva kuningas eli prinssi George oli ollut.

Kuninkaallisia läheinen lähde kertoo turvallisuusriskin olleen äärimmäisen vakava. 

– Tällaisen potentiaalisesti kuolettavan turvallisuuserehdyksen ei vaan kerta kaikkiaan voi antaa tapahtua. Darren on väkivaltainen rikollinen joka joutui vankilaan mitä julmimman kidutustavan tähden. 

– On kylmäävää kuinka hän on kehuskellut ystävilleen siitä, kuinka lähelle hän pääsi tulevaa kuningastamme sekä muita Cambridgen lapsia. 

Prinssi Williamin tiedetään ajattelevan, että rikolliset ansaitsevat toisen mahdollisuuden, mutta palatsissa vierailevien taustojen on oltava tarkkaan tiedossa etukäteen. 

Lähde: The Sun

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja