Vain ötökkäkammoinen ymmärtää tämän viestin – naisen pahin painajainen kävi toteen suihkussa!

Tyttöystävän hulvaton kertaus aamun tapahtumista on tuttua kauraa kaikille ötökkäkammoisille.

Joillekin ihmisille ötökän löytäminen suihkun lattialta ei ole kovinkaan järkyttävä tapahtuma. Niin kauan kuin ötökkä pysyttelee hyvän matkan päässä, se voi suihkutella mukana.

Joillekin vastaava tilanne on järkyttävä ja selkäpiitä karmiva tapahtuma, josta selviytyminen on rankka paikka. Reddit-käyttäjä Letter10 seurustelee naisen kanssa, joka kuuluu tähän jälkimmäiseen ryhmään. Tyttöystävä oli jättänyt hänelle hulvattoman viestin, jossa hän kuvailee kauhua, jota oli joutunut kokemaan aamulla, kun mies oli vielä sikeässä unessa, täysin tietämättömänä lähellään tapahtuvasta tilanteesta.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Tällaisen viestin tyttöystävä jätti poikaystävälleen:

"Rakkain kultani,

Sain melkein kohtauksen suihkussa tänä aamuna. Vaati kaikkeni, etten juossut kiljuen herättämään sinua. Suihkussa oli ÖTÖKKÄ. Otin shampoopulloni ja siellä se oli. Se on edelleen siellä, koska minun piti toimia nopeasti! (Tappaa se.) Hukutin sen shampooseen, koska en tiennyt, mitä muutakaan olisin voinut tehdä. Sinun täytyy tehdä puolestani eräs asia. Tehtäväsi on tunnistaa se hirviö ja poistaa kaikki mahdollisuus siihen, että näen sellaista enää kodissamme. Olen rajannut mahdolliset lajit puolestasi:

1. Vauva-Voldemort
2. Muodonmuuttaja
3. Painovoimaa vastustava mato

Uskon, että mikä tahansa näistä voi olla syyllinen. Sinun vaivannäkösi palkitaan ruhtinaallisesti.

Rakkaudella, Kulta."

Sanojensa vakuudeksi tyttöystävä oli kaiken lisäksi piirtänyt syyllisen kuvan paperille tunnistamisen helpottamiseksi.

Kuvaa hulvattomasta kirjeestä on katsottu Imgur-palvelussa jo yli 800 000 kertaa.

Letter10 kertoi Reddit-sivuston kommenteissa, että ötökkä paljastui lopulta hämähäkkijuoksiaiseksi, joita hänen tyttöystävällään on tapana kutsua Voldemorteiksi. Voldemort on Harry Potter -elokuvista tuttu pahis, jota velhomaailman noidat ja velhot pelkäävät niin paljon, etteivät uskalla edes lausua tämän nimeä ääneen.

Video: Parempi pitää kylpyhuone puhtaana – muistathan puhdistaa lattiakaivon säännöllisesti?

Lähde: Mashable

Lue myös:

    Uusimmat