Mainos

Vain neljän euron tähden: Mies velkoi hiluja puukolla uhkaillen, löi nyrkillä ja vahingoitti poliisiautoa

Joensuussa miestä epäillään ryöstöstä, jolla on erikoinen syy. Epäilty oli tullut karhuamaan tuttavansa puolesta muutaman euron velkoja.

Joensuun Tuupovaarassa asuvan 55-vuotiaan miehen luokse oli saapunut 30-vuotias mies, joka oli vetäissyt esiin puukon ja alkanut uhkailla tätä.

Itä-Suomen poliisilaitoksen mukaan mies oli tullut karhuamaan uhrilta rahoja, jotka tämä oli velkaa epäillyn tuttavalle. Velkaa oli kertynyt 3 euroa ja 80 senttiä.

Epäilty oli lopulta lyönyt 55-vuotiasta miestä nyrkillä päähän. Uhri oli kaatunut lämpöpatteria päin, josta hän sai päähänsä lisää vammoja.

Vei 20 euroa ja puhkoi auton renkaan

Mies sai anastettua saaliikseen roimasti velkasumman ylittävän määrän käteistä. Epäilty vei uhrin lompakosta 20 euroa sekä varasti myös tämän puhelimen.

Epäilty oli keksinyt puukolle uhkailun lisäksi myös muuta käyttöä: epäilty oli puhkonut pahoinpitelemänsä miehen auton renkaan.

Poliisi sai osansa rähinästä

Poliisi tavoitti 30-vuotiaan epäillyn päihtyneenä omasta asunnostaan. Kiinniotto ei sujunut rauhallisissa merkeissä, sillä epäilty rikkoi kuljetuksen aikana poliisiauton kuljetustilaa.

Poliisin mukaan mies rauhoittui vasta, kun hänet laitettiin käsi- ja jalkarautoihin.

Miestä epäillään ryöstöstä ja kahdesta lievästä vahingonteosta. Tapaus siirtyy syyteharkintaan.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja