Vain 52-vuotiaana kuolleen Luke Perryn viimeiseksi jäänyt tv-esiintyminen oli katkeransuloinen – "Kaunis ja todellinen hetki"

Näistä rooleista Luke Perry muistetaan 1:26
Luke Perry muistetaan muun muassa näistä rooleista.

Suositussa Riverdalessa Fred Andrewsia näytellyt Luke Perry nähtiin keskiviikkona viimeistä kertaa sarjassa. Perry kuoli viime kuussa.

Beverly Hills 90210- ja Riverdale-sarjoista tuttu Luke Perry kuoli aivohalvaukseen 4. maaliskuuta 2019. Näyttelijä oli kuollessaan vain 52-vuotias.

Perryn viimeiseksi jäänyt roolisuoritus Riverdalessa nähtiin tv-ruuduissa Yhdysvalloissa eilen keskiviikkona, uutisoi CNN.

Jos haluat välttää Riverdale-sarjan tapahtumiin liittyviltä juonipaljastuksilta, älä lue artikkelia pidemmälle.

Jaksossa Perryn näyttelemä Fred Andrews menee KJ Apan esittämän poikansa Archien kanssa sairaalaan, jossa ihmiset odottavat tietoa Archien nyrkkeilyvastustaja Randyn tilasta.

Lopulta Randy kuolee ja Archie syyttää itseään.

Päästyään sairaalasta kotiin, Archie kiroaa nyrkkeilyharrastuksen ja tunnustaa isälleen tietäneensä, että Randy käytti huumeita.

Luke Perryn esittämä Fred sanoo pojalleen, että hänen ei pidä syyttää itseään Randyn kuolemasta.

CNN:n artikkelin mukaan kohtaus oli katkeransuloinen. Perryn kuvaillaan olleen useiden eri lähteiden mukaan kulisseissa juuri sellainen, millainen hän oli näytellessään viimeisessä Riverdale-kohtauksessaan: kannustava ja urhea.

Aiemmin tällä viikolla Riverdalen tuotantoryhmän jäsen kommentoi Perryn viimeiseksi jääneen kohtauksen olleen "kaunis ja todellinen hetki isän ja pojan välillä".

Sarjaa esittävä CW-kanava ei ole kommentoinut julkisuuteen, miten Luke Perryn kuolema ja hänen roolihahmonsa poistuminen sarjasta käsitellään.

Riverdalen parhaillaan esitettävä tuotantokausi on omistettu Luke Perryn muistolle.

Perryn viimeinen elokuvaroolisuoritus nähdään valkokankailla elokuusta alkaen. Tuolloin saa ensi-iltansa Quentin Tarantinon ohjaama Once Upon a Time in Hollywood.

Luke Perry nähdään Margot Robbien, Brad Pittin ja Leonardo DiCaprion tähdittämässä elokuvassa Scott Lancerin roolissa.

Lue myös:

    Uusimmat