Mainos

Opiskelijatyttö luuli saaneensa luokkatoverinsa poikaystävän kiinni pettämisestä – tarinalla yllättävä käänne

Twitter hurraa opiskelijatytölle, joka piti täysillä luokkatoverinsa puolia.

Petetyksi tuleminen on yksi kamalimmista tunteista. Vielä hirveämmältä petoksen julkitulo voi tuntua, jos tietää muidenkin tietäneen kumppanin sivusuhteesta kertomatta siitä petetylle.

Eräs rohkea nuori nainen, Rebekah, ei kuitenkaan aikonut pitää näkemäänsä vilppiä tietona itsellään, vaan päätti paljastaa petturimiehen. Rebekah oli koulun kirjastossa, kun hän tunnisti luokkatoverinsa Jasminen poikaystävän. Valitettavasti poikaystävä syleili kirjastossa naista, joka ei ollut Jasmine.

Vaikka Rebekah ei tuntenut Jasminea läheisesti, hän tunnisti tämän poikaystävän sosiaalisesta mediasta. Joku toinen olisi voinut ajatella, ettei asiaan kannattaisi puuttua, mutta tyttöjen välinen koodi oli selvästikin Rebekahille tärkeä, sillä hän päätti rohkeasti ilmoittaa tilanteesta etäisesti tuntemalleen luokkatoverille.

Niinpä Rebekah lähetti Jasminelle kuvan näkemästään. Rebekah ilmoitti olevansa myös valmis käymään taistelun petturimiehen kanssa Jasminen puolesta. Hän myös kertoi pohtineensa, pitäisikö hänen edes puuttua asiaan.

– Mutta minua on petettyä täysiä aiemmin, ja minä haluaisin tietää. Toivon, ettei tämä aiheuta sinulle paljon ongelmia. Minusta tuntuu pahalta, mutta ajattelin, että olisi väärin todistaa tämä, eikä sanoa mitään, eikö vain? Kerro minulle, jos haluat, että tappelen hänen kanssaan. Olen täällä vielä hetken, Rebekah kirjoitti.

Tarinassa oli kuitenkin hyvin yllättävä juonenkäänne. Jasmine jakoi Rebekahin kanssa käymänsä viestikeskustelun Twitterissä, ja kertoi totuuden tarinan taustalta.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jasmine paljasti, että hänen poikaystävällään on todellisuudessa identtinen kaksoisveli, jonka Rebekah oli nähnyt koskettelemassa omaa tyttöystäväänsä.

– Kiitos kuitenkin, että pidit puoliani, tyttö, Rebekah kiittelee twiittissään.

Twitter riemuitsee: "Vaikuttavaa"

Myös moni muu oli ilahtunut Rebekahin tuimasta asenteesta. Jasminen twiitti keräsi liki 250 000 tykkäystä. Monen mielestä Rebekahin pitäisi ehdottomasti ystävystyä Jasminen kanssa.

"Ystävysty hänen kanssaan... Hän on uskollinen."Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

"Rakastan sitä, kun tytöt pitävät oikeasti toisten tyttöjen puolia tällä tavalla."Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

"Jos et tue minua niin kuin Rebekah Jasminea, en tarvitse sinua elämääni." Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

"'Kerro minulle, jos haluat, että tappelen hänen kanssaan.' Vaikuttavaa." Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä


Lähteet: Someecards, Twitter

***

0:47

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.