Mainos

Vaasan romahdusonnettomuudessa loukkaantuneiden vammat eivät ole vakavia – poliisi tekee teknistä tutkintaa onnettomuuspaikalla

1:03

Poliisin mukaan kukaan ei loukkaantunut vakavasti eilen illalla Vaasassa tapahtuneessa romahdusonnettomuudessa.

Useita ihmisiä loukkaantui, kun ilmastointiputki ja osa valokiskosta putosi katosta yleisön joukkoon kello 19.20 aikaan Vaasan jäähallissa, jossa oli menossa Raskasta joulua -konsertti.

Rakenteet putosivat suoraan yleisön päälle ja useita henkilöitä loukkaantui, osa loukkaantuneista kuljetettiin sairaalaan. Illalla saadun alustavan tiedon mukaan kukaan ei loukkaantunut vakavasti.

Pohjanmaan poliisi tutkii onnettomuuden syytä ja tänään aamupäivällä onnettomuuspaikalla tehdään teknistä tutkintaa. Pohjanmaan poliisilaitos tiedottaa tutkinnan tuloksista iltapäivällä.

Julkisuudessa on pyörinyt erilaisia videoita itse tapahtumasta ja aikaisemmin kuvattuja videoita, joissa mahdollisesti on näkyvissä ilmastointiputken liikkuminen.

Poliisi pyytää videoita kuvanneiden ihmisten ottavan yhteyttä sähköpostitse vihjeet.pohjanmaa@poliisi.fi . Videoita voi liittää viestiin, kunhan ne eivät ole liian suuria, tai linkkejä videoihin jos ne sijaitsevat netissä.

Onnettomuushallissa jääkiekkoa pelaava Vaasan Sport tiedotti tänään, että poliisin tutkimuksen jälkeen rakennusvalvonta infoaa Kuntayhtymää, mitä toimenpiteitä tulisi tehdä.

– Oletamme, että huomisen aikana olemme viisaampia milloin seuraava Liiga-ottelu voidaan pelata Vaasa Arenalla, Vaasan Sport tiedottaa.

Sport toivottaa loukkaantuneille pikaista paranemista.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.