Uutuusfarkuissa erikoinen yksityiskohta – somessa täystyrmäys: "Varmin merkki lähestyvästä maailmanlopusta"

Uutuusfarkut eivät ole miellyttäneet kovinkaan monen silmää.

Niin kutsutut äitifarkut, mom jeans, ovat kätevä valinta silloin, kun kaipaa housuiltaan väljyyttä ja rentoutta. Käsi sydämellä: oletko kuitenkaan koskaan toivonut, että äitifarkkusi toisivat polviasi enemmän esille?

Niin, tuskin kukaan muukaan on. Siitä huolimatta Topshop on kehittänyt noin 94 euron hintaisen ratkaisun ongelmaan, jota kenelläkään ei ole tuntunut alunperin olevankaan. Nordstromilla myytävät Clear Knee (suom. läpinäkyvä polvi) -äitifarkut ovat hämmästyttäneet lukuisia sosiaalisen median käyttäjiä – ainakin heidän päivityksistään päätelleen.

"Nämä ovat oikeat, Nordstromilta ostettavat farkut, jotka maksavat 95 dollaria. Niitä kutsutaan Clear Knee -äitifarkuiksi. Me todella elämme pimeällä ajanjaksolla."

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Futuristista tunnelmaa"

Uutuusfarkuille nauretaan avoimesti Twitterissä. Farkut kun eivät esittele polvia edes perinteisiin tyyliin revittynä versiona, vaan polvien kohdalla on läpinäkyvät muovikaistaleet. Nordstromin sivuilla muovikaistaleiden kuvaillaan tuovan farkkuihin "futuristista tunnelmaa".

"Kuinka nämä voivat olla 1) 95 dollarin hintaiset? 2) totta?"

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Topshopin Clear Knee -äitifarkut ovat tähän asti varmin merkki lähestyvästä maailmanlopusta."

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Tiedemiehet olivat niin keskittyneitä miettimään, pystyisivätkö siihen, että he eivät pysähtyneet miettimään, pitäisikö heidän."

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Seuraavan kerran, kun olet epäonnistumassa, muista, että joku ajatteli läpinäkyvillä lapuilla varustettujen äitifarkkujen olevan hyvä idea."

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.


Lähteet: Someecards, Twitter

***

Lue myös:

    Uusimmat