Mainos

Uutta tietoa kadonneen Leena Valjakan, 74, suuretsinnästä: "Tämä päivä etsitään vielä elossa olevaa ihmistä – sen jälkeen etsitään ruumiskoirien avulla"

Poliisi jatkaa tänään Pieksämäellä Etelä-Savossa kadonneen Leena Valjakan, 74, etsintää.

Valjakka katosi keskiviikkona ulkoilutapahtuman yhteydessä. Itä-Suomen poliisin tilannekeskuksesta kerrotaan, että Valjakka osallistui suunnistustapahtumaan.

Katoaminen tapahtui, kun hän oli palannut suunnistamasta metsästä. Poliisi kertoo, että joidenkin tietojen mukaan Valjakka olisi poistunut alueelta.

– Joku tieto oli, että hän olisi ollut uimaan lähdössä ja kaupungin suuntaan menossa, kertoo poliisin tilannekeskuksen yleisjohtaja Ilpo Kortelainen.

Kassi ja kännykkä jäivät tapahtumapaikalle

Hän ei kuitenkaan poistunut paikalta niiden kyydissä, joiden kanssa oli matkannut Mikkelistä Pieksämäelle. Myös Valjakan kassi ja kännykkä jäivät tapahtumapaikalle.

Muita havaintoja naisesta tai hänelle kuuluvista tavaroista ei ole toistaiseksi tehty.

Kortelainen kertoo, että alueelta on löytynyt joitakin vihjeitä, mutta toistaiseksi ei ole varmuutta, liittyvätkö ne Valjakkaan.

– Alueelta on löytynyt samankokoinen kengänjälki, kuin Valjakalla on sekä samantapainen polvituki, mikä hänellä on ollut käytössä.

Katoamisessa ei epäillä rikosta

Poliisi ei epäile rikosta katoamiseen liittyen. Kortelaisen mukaan kadonnutta etsitään tänään maastosta.

– Tämä päivä etsitään vielä elossa olevaa ihmistä maastosta. Sen jälkeen etsintä siirtyy tutkintapainotteiseksi ja etsitään ruumiskoirien avulla.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.