Mikael Gabriel kommentoi suorassa lähetyksessä sitä, kun otti aikoinaan Putin-tatuoinnin: "Kaikki me tehdään joskus nuorena tyhmiä ratkaisuja"

2:11
Miksi Mikael Gabriel päätyi ottamaan tatuoinnin Putinista, ja mitä tatuoinnille kuuluu nyt? Katso artistin vastaus videolta

Mikael Gabriel julkaisi tänään uutta musiikkia.

Artisti Mikael Gabriel julkaisi tänään Nallekarkit-kappaleen, jossa on mukana myös räppärikaksikko JVG. Kappaleeseen julkaistiin Matrix-henkinen musiikkivideo, jonka on ohjannut Karim Saheb. Musiikkivideolla on rekonstruoitu Matrix-elokuvien kuuluisimmat kohtaukset.

– Ohjaus on Karimin mahtavaa käsialaa, ja mun ja hänen kirjoittama auki koko Matrix-teema. Teema on mulle hyvin tärkeä, se on mun sukupolven suurin elokuvakokemus. Jopa ehkä jollain tavalla kulttimaineen saavuttanut elokuva.

– Aika helppo teema käsitellä, mutta mun mielestä tätä päivää edelleen, vaikka elokuva on aika vanha, laulaja kertoi Uutisaamussa.

Katso videolta esimakua musiikkivideosta.

Mikael Gabriel kohautti vuonna 2016 tatuoimalla Venäjän presidentti Vladimir Putinin kuvan jalkaansa. Artisti vieraili samana vuonna MTV3-kanavan Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelmassa, jossa hän kertoi, ettei ottanut kyseistä tatuointia poliittisten ratkaisujen takia, vaan koska Putin johtaa niin suurta maata.

Gabriel on sittemmin peittänyt Putin-tatuointinsa ottamalla sen päälle Suomen jää­kiekko­maa­joukkue Leijonien logon Suomen voitettua Venäjän miesten jääkiekon välierissä vuonna 2019.

Uutisaamussa vieraillut artisti kommentoi sitä, kun aikoinaan otti Putin-tatuoinnin

– Mä ajattelen, että ne ovat olleet vähän ehkä hölmösti ajattelevan nuoren tekosia. Kaikki me tehdään joskus nuorena tyhmiä ratkaisuja. Se on ehkä mun top-3 tyhmimpiä ratkaisuja, mies kertoi.

Katso videolta koko haastattelu:

10:58


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja