Uutispommi? Zlatan ilmoitti: "Olen menossa MM-kisoihin"

Jalkapallon ruotsalainen supertähti Zlatan Ibrahimovic kertoo, että hänet nähdään kesän MM-kisoissa. Los Angeles Galaxyn hyökkääjä ei kuitenkaan tarkentanut, missä roolissa.

Videolla näyte Zlatan Ibrahimovicin otteista Manchester Unitedissa, jossa hän pelasi ennen tämänvuotista siirtoaan MLS-seura Los Angeles Galaxyyn.

Ibrahimovic on aiemmin lopettanut uransa maajoukkueessa kesän 2016 EM-kisoihin.

Ruotsi kuitenkin selvisi kesäkuussa Venäjällä pelattaviin MM-kisoihin lyötyään Italian MM-karsinnoissa, ja viime aikoina on spekuloitu Ibrahimovicin mahdollisella kiinnostuksella palata Ruotsin nuttuun.

Ibrahimovic puhui yöllä Jimmy Kimmel Live -talkshow'ssa. Jimmy Kimmel kysyi hyökkääjätähdeltä suoraan, pelaako hän MM-kisoissa.

– Olen menossa MM-kisoihin, kyllä, Zlatan vastasi.

Kimmel tivasi jatkokysymyksellä, tarkoittaako Ibrahimovic pelaamista.

– Sanon vain, että olen menossa MM-kisoihin. Jos sanon enemmän, minut hirtetään, joten minun täytyy olla varovainen. Mutta MM-kisat eivät ole MM-kisat ilman minua, Zlatan kommentoi mystisesti.

Jotta Ibrahimovic pääsisi pelaamaan MM-turnauksessa, hänen olisi Kansainvälisen jalkapalloliiton Fifan sääntöjen mukaan luovuttava osuudestaan kansainvälisen peliyhtiön omistuksessa. Ruotsin maajoukkueen olisi myös haluttava ottaa Ibrahimovic tauon jälkeen takaisin.

Lue myös:

    Uusimmat