Uutisankkuri raportoi kohtalokkaasta kolarista suorassa lähetyksessä – tajusi miehensä olevan yksi kuolleista

Intialainen uutisankkuri romahti vasta uutislähetyksen päätyttyä.

Intialainen uutisankkuri Supreet Kaur, 28, juonsi IBC24-kanavan uutislähetyksessä uutista kolmen ihmisen kuolemaan johtaneesta auto-onnettomuudesta. Kaurin oma aviomies Harshad Kawade kuoli kyseisessä kolarissa.

Uutisankkurin kerrotaan muun muassa Indian Express -sivuston mukaan tajunneen asian samalla, kun hän luki uutista ja kävi tapahtunutta läpi onnettomuuspaikalla olleen toimittajan kanssa.

Supreet Kaur jatkoi artikkelin mukaan uutisten lukemista vielä kymmenen minuutin ajan, lähetyksen loppuun asti, jonka jälkeen hän romahti ja purskahti itkuun.

Kaur ymmärsi kyseessä olevan hänen aviomiehensä, kun onnettomuuspaikalta näytettiin kuvaa valkoisesta Renault Duster -mallisesta autosta, joka oli täysin romuttunut. Hänen miehensä oli ystäviensä kanssa ajamassa samanmerkkisellä autolla kyseisellä tiellä.

Uutisankkurin kollegat järkyttyivät tiedosta, mutta he myös ihailivat IBC24-kanavalla lähes kymmenen vuotta työskennelleen Kaurin ammattitaitoa.

– Kertoo paljon hänen (Kaurin) velvollisuudentunteestaan ja ammattitaidostaan, että hän jatkoi uutistenlukua täysin tyynenä vielä kymmenen minuutin ajan, yksi ankkurin kollegoista kommentoi Indian Expressissä.

– Kameroiden sammuttua, hän alkoi soitella sukulaisillaan ja murtui täysin. Sitten hän lähti onnettomuuspaikalle.

Hindustan Times -sivuston haastattelemien IBC24-kanavan edustajien mukaan Supreet Kaur on kanavan pidetyimpiä uutisankkureita. Kaur avioitui vuosi sitten nyt traagisesti menehtyneen miehensä kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat