Kanye Westin toiminta ihmetyttää – lietsoo perättömiä huhuja Kim Kardashianin uudesta poikaystävästä

Jättiomaisuus, mielenterveysongelmat, valtava julkisuus – mikä ajoi kohupari Kardashian–Westin erilleen? 8:14
Jättiomaisuus, mielenterveysongelmat, valtava julkisuus – mikä ajoi kohupari Kardashian–Westin erilleen?

Pete Davidson ei ole reagoinut huhuihin millään tapaa.

Seurapiirikaunotar Kim Kardashianin ex-aviomies Kanye "Ye" West on herättänyt kohua erikoisella käytöksellään ex-vaimonsa huhuttua miesystävää Pete Davidsonia kohtaan. 

Page Six -sivuston mukaan West on väittänyt, että Davidson olisi homoseksuaali ja että hän sairastaisi AIDSia. Hän niin ikää räppäsi Davidsonista Eazy-kappaleellaan. 

Hän räppää kappaleessa Jumalan pelastaneen hänet kolarilta, jotta voisi hakata Pete Davidsonin.

Lähteen mukaan West levittää huhua kaikille, jotka vain suostuvat kuuntelemaan.

– Kanye on kertonut kenelle tahansa kuunteluetäisyydellä olevalle, että Pete Davidsonilla on AIDS. Kerron teille, että tämä on tosiasia. Olen kuullut tämän kahdeksalta ihmiseltä. Hän kertoo kaikille! lähde kommentoi.

Uskonnollista brändikuvaa kuvaa rakentaneelle Westille onkin satanut runsaasti kritiikkiä toiminnastaan. Davidson ei ole ottanut kantaa saati reagoinut Westin levittämiin huhuihin millään tapaa. Hänen kerrotaan suhtautuvan asiaan huumorilla Kardashianin kunnioittamiseksi.

Davidson, 28, ja Kardashian, 41, alkoivat seurustella viime syksynä eli alle vuosi sen jälkeen, kun Kardashian jätti avioerohakemuksen Westistä. Ex-parilla on neljä lasta: North, 8, Saint, 6, Chicago, 4 ja Psalm, 2.

West esitteli hiljattain uuden tyttöystävänsä, näyttelijänä tunnetun Julia Foxinmedialle. Pariskunta saapui yhdessä Pariisissa järjestettyyn miesten muotitapahtumaan.

Fox kertoi aiemmin parisuhteensa yksityiskohdista julkisuuteen. He tapasivat toisensa uutena vuotena. Kemia heidän välillään oli välitöntä.

– Hänen energiansa on niin hauskaa. Hän sai minut ja ystäväni nauramaan, tanssimaan ja hymyilemään koko illan ajaksi, Fox kertoi aiemmin.

Lue myös:

    Uusimmat