Kim Kardashian kiittelee ex-miestään Kanye Westiä: "Suhde häneen opetti minua olemaan minä"

Kim Kardashian mursi jään tavatessaan Trumpin 0:54
Kim Kardashian tapasi Donald Trumpin vuonna 2018.

Kim Kardashian kertoo Kanye Westin opettaneen hänelle, kuinka tärkeää on itsensä etusijalle laittaminen.

Miljardööri Kim Kardashian kertoo uutuuspodcastissa ex-aviomies Kanye Westinvaikuttaneen suuresti hänen itsevarmuuteensa.

Kardashian myöntää, että Keeping Up With the Kardashians -sarjan kuvauksien alkuaikoina vuonna 2007 hän oli hyvin epävarma omasta ulkonäöstään ja muiden mielipiteistä. 

Asia kuitenkin muuttui vuoden 2012 tienoilla, kun supertähti alkoi tapailemaan Kanye Westiä. 

– Ehkä vuosikymmenen kestänyt suhde Kanyen kanssa, joka ei välitä pätkääkään siitä mitä muut hänestä ajattelevat, opetti minulle parhaalla mahdollisella tavalla olemaan minä ja elämään hetkessä, Kardashian kertoo ohjelman juontajille Kristen Bellille ja Monica Padmanille.

– Minun ei tarvitse miellyttää ketään niin kauan kuin olen oma itseni ja niin kauan kuin teen asioita kuin itse haluan. Meillä on yksi elämä, joka pitää elää itseään varten, hän lisäsi.

Kardashian tunnustautuu olleensa ihmisten miellyttäjä aikaisemmin, mutta on oppinut laittamaan itsensä etusijalle ajan saatossa.

West ja Kardashian avioituivat vuonna 2014. Pariskunta hakivat avioeroa tämän vuoden helmikuussa. Suhde ajautui syöksykierteeseen viime kesänä, kun West aiheutti valtaisan kohun pyrkiessään Yhdysvaltain presidentiksi. Hän kertoi kampanjapuheessa pariskunnan käymistä yksityisistä aborttikeskusteluista ja solvasi myöhemmin vaimoaan ja tämän äitiä Kris Jenneriä  rumin sanoin sosiaalisessa mediassa.

Pari oli ennen välikohtausta asunut jo pidemmän aikaa erillään: Kim ja lapset Los Angelesissa ja Kanye omilla tiluksillaan Wyomingissa.

Lähde: Page Six

Lue myös:

    Uusimmat