F1

F1

Koko kausi suorana C Moressa

Katso lisää

Uuteen F1-kauteen valmistautuvalta Valtteri Bottakselta vaikuttava lupaus tulevasta – "Siitä ei ole epäilystäkään"

5:26
Katso videolta Valtteri Bottaksen haastattelu kokonaisuudessaan.

Valtteri Bottaksen valmistautuminen uuteen F1-kauteen on hyvällä mallilla. Itseluottamusta uhkuva suomalaistähti olisi valmis hyppäämään Mercedeksensä ohjaksiin heti.

Bottas valmistautuu parhaimmillaan tulevaan sesonkiin uransa paras kausi takanaan, mikä antaa luonnollisesti paljon lisämotivaatiota valmistautumiseen.

Viime talvena Bottaksen suurin keskittymiskohde uuteen kauteen valmistautumisessa oli henkisellä puolella. Onnistuneen valmistautumisen hedelmiä poimittiinkin alkukaudesta hyvällä menestyksellä. Bottas tietää nyt tarkalleen, mitkä asiat toimivat ja mitkä eivät.

– Täytyy sanoa, että olen löytänyt nyt uutta voimaa ja energiaa tähän vuoteen. Tässä on vielä aikaa käydä asioita läpi ja valmistautua, mutta kaikki on lähtenyt tosi hyvin liikkeelle, Bottas kuvailee valmistautumistaan MTV Urheilun haastattelussa.

Intoa auton rattiin löytyy jo runsaasti, vaikka F1-sirkus pyörähtää käyntiin kunnolla vasta helmikuun lopulla, kun talvitestit käynnistyvät. 

– Olisin periaatteessa nyt valmis hyppäämään auton rattiin. Löytyy varmasti enemmän potkua, mitä aikaisempina vuosina. Oma suorituskyky ei ole ollut vielä ihan piikissä, se on vielä edessäpäin, Bottas kertoo.

Vielä viime kaudella Bottaksen suurin unelma ja tavoite jäi saavuttamatta. Itsevarmuutta huokuva Bottas tiedostaakin hyvin tarkasti omat kehityskohteensa. Bottas vakuuttaa, että ensi kaudella F1-radoilla nähdään entistä nopeampi suomalaiskuski, joka on tosissaan valmis taistelemaan mestaruudesta.

– Kaikki virheet pitää karsia. Viime vuonna tuli itse välillä mokailtua ja se maksoi pisteitä. Vauhtia löytyy ja vielä tulee löytymään enemmän kuin aikaisemmin. Siitä ei ole epäilystä.  

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja