Uusin Windows 10 -versio ja Applen iCloud eivät sovi yhteen – yhtiöt työskentelevät ratkaisun parissa

Microsoftin Windows 10 -käyttöjärjestelmä tuoreella, hiljattain uudelleenjulkaistulla October 2018 -suurpäivityksellä ei ole yhteensopiva Applen iCloud-pilvipalvelun kanssa.

Windows Latest -sivusto kertoo käyttäjien yrittäessä asentaa viimeisintä versiota iCloudista, versionumeroltaan 7.7.0.27, Windows 10 -käyttöjärjestelmään varustettuna sen uusimmalla October 2018 -päivityksellä lopputuloksena olevan virheilmoitus, joka kertoo iCloudin Windowsille vaativan Windows 7:n, Windows 8:n tai Windows 10:n April 2018 -päivityksellä tai aiemmalla.

Jo ennen uusimpaan Windows 10 -versioon päivittämistä iCloudin asentaneilla toiminnassa puolestaan on monia ongelmia esimerkiksi valokuvien synkronointiin ja muihin toimintoihin liittyen.

Microsoft toteaa nyt tukisivuillaan estävänsä käyttäjiä, joilla on iCloud asennettuna, päivittämästä Windows 10:n uutta suurpäivitystä. Lisäksi Microsoft kertoo työskentelevänsä Applen kanssa toimivan iCloud-synkronoinnin tuomiseksi jälleen tarjolle.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.