Mainos

Uusimaa: Törkyviestejä kirjoittanut perussuomalaisten valtuutettu pahoittelee: "Hävettää ja nolottaa"

Porvoolainen kaupunginvaltuutettu Hannu Martikainen (ps.) pyytää anteeksi sosiaalisessa mediassa julkaisemiaan törkyviestejä, kertoo Uusimaa-lehti.

Martikainen kertoo kyseessä olleen hänen "oma hölmöilynsä".

– Pyydän näitä viestejä anteeksi. Jos olen jotakuta loukannut, ei se ole kohdistunut kehenkään henkilökohtaisesti vaan tämä on kaikki omaa hölmöilyäni. Hävettää ja nolottaa, Martikainen sanoo.

Martikainen kertoo lehdelle olevansa sairauslomalla henkilökohtaisista syistä. Hänen mukaansa sairausloma todennäköisesti jatkuu.

– En osallistu seuraaviin valtuuston kokouksiin, mutta ainakin vuoden viimeiseen. Joudun tästä asiasta vielä varmasti moneen kertaan vastaamaan, Martikainen sanoo Uusimaalle.

Martikainen aikoo kohusta huolimatta jatkaa politiikassa ja asettua ehdolle seuraavissa kunnallisvaaleissa.

Perussuomalaisten valtuustoryhmän puheenjohtaja Juha Elo kertoo lehdelle, ettei ole vielä tavoittanut Martikaista, mutta sanoo Martikaisella olevan edelleen valtuustoryhmän täyden luottamuksen.

– Kirjoitusten sisältöä, tekijää ja levittäjää selvitetään, kun Martikainen saa sairaslomajaksonsa loppuun.

Porvoon kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Mikaela Nylander (r.) tuomitsi eilisessä tiedotteessaan Martikaisen kirjoitukset loukkaavina. Nylander sanoi tuomitsevansa Martikaisen kirjoitukset jyrkästi ja keskustelevansa hänen kanssaan heti Martikaisen sairasloman päätyttyä.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.