Uusia ökymaastureita kuljettanut Scania täräytti matalaan siltaan – kelpaisiko puolikas Range Rover?

Range Roverilla rappusia pitkin taivaan porteille 6:15

Arvokkaista Range Rovereista tuli silmänräpäyksessä avoautoja, kun niitä kuljettanut rekkakuski herpaantui aamuruuhkassa.

Pääkuvan video: Range Roverilla rappusia pitkin taivaan porteille

Uusia Range Rovereita ja Jaguareja tehtaalta autoliikkeeseen kuljettanut rekkakuski teki karmaisevan virhearvion. Tapaus sattui Skotlannissa keskiviikkoaamuna.

Kuljettaja päätti ajaa autonkuljetusrekkansa matalan rautatiesillan alta, mutta kuten oheisesta kuvasta on nähtävissä, olikin luksusmaastureilla lastattu yhdistelmä korkeampi kuin kuljettaja luuli.

Silminnäkijän mukaan kaksi autoista vaurioitui rysäyksessä niin pahasti, että ne menevät varmasti suoraan lunastukseen. Ensimmäisenä siltaan osunut Range Rover menetti kattonsa kokonaan.

– Poliisi oli paikalla ja harjasi romua pois tieltä. Kuljettaja ei näyttänyt kovin iloiselta, tilannetta todistanut Gareth Ruddock kertoi LADbible-julkaisulle.

Kyseessä ei ole suinkaan ensimmäinen kerta, kun uusia autoja kuljettanut rekka otti yhteen sillan kanssa. Kerroimme keväällä niin ikään Isossa-Britanniassa sattuneesta onnettomuudesta, jossa kärsijänä oli tuolloinkin Range Rover.

Lue myös:

    Uusimmat