Uusi Studio55.fi-juontaja Raakel Lignell: Perhe kaivannut yhteistä aikaa

Raakel Lignellillä on takanaan hektinen syksy. Nyt hän keskittyy perheeseensä ja kirjaprojektiinsa – ja valmistautuu tammikuussa alkavaan juontajanpestiinsä Studio55.fissä.

Studio55.fin ja Huomenta Suomen uutena juontajana aloittava Raakel Lignell palailee parhaillaan pikku hiljaa arkeen syksyn huikean Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailun ja sen voiton jälkeen. Tanssit eivät hänen kohdaltaan kuitenkaan ole loppuneet.

– Viikko viikolta on pikkuhiljaa palattava arkirytmiin. Viikkoakaan en tosin ole ollut tanssimatta, sillä meillä on Janin (Rasimus) kanssa ollut keikkoja joka viikko. Kyselyitä tulee lähes päivittäin ja keikat on buukattu pitkälle kevääseen asti, Lignell iloitsee.

– En tiedä, mitä olisi tapahtunut, jos olisin joutunut lopettamaan tanssimisen seinään. Varmaan olisi kuolo koittanut, hän huokaa.

Se hyvä puoli tanssiohjelman loppumisessa on ollut, että Lignell on pitkästä aikaa ehtinyt keskittyä muihinkin asioihin – kuten perheeseen, työhön ja kuntoiluun.

– Olen saanut seuraavan kirjani loppumateriaalit kasaan ja oman kuntoilurytmini taas käyntiin. Ja tietysti olen ihan levännyt ja viettänyt aikaa perheen kanssa. He ovat todella kaivanneet sitä yhteistä aikaa, viiden lapsen äiti kertoo.

Lignell aloitti kuntoremontin vuonna 2010 ja pudotti puolessatoista vuodessa 50 kiloa. Sen jälkeen hän on kirjoittanut aiheesta kirjan ja luennoinut hyvinvoinnista ja terveistä elämäntavoista.

MTV:n suorassa nettilähetyksessä näet, ketkä tarjoavat Huomenta Suomen ja Studio55.fin arkiaamuihin runsaan ja värikkään startin. Nettilähetys tiedotustilaisuudesta alkaa klo 10.40.

Lue myös:

    Uusimmat