Mainos

Uusi sopimus – Toto Wolff hehkuttaa Lewis Hamiltonin emotionaalista tunneälyä

1:54

Lewis Hamilton on tehnyt Mercedeksen kanssa vuoteen 2020 ulottuvan jatkosopimuksen. Mercedeksen moottoriurheilupomo Toto Wolff on iloinen, että kaikki spekulaatiot jatkon osalta voidaan nyt lopettaa.

MAINOS

F1-kausi suorana C Morella – Saksan GP viikonloppuna

Perjantai: Harjoitukset klo 11.55 ja 15.55
Lauantai: Harjoitukset klo 12.55, aika-ajo klo 15.55
Sunnuntai: Saksan GP klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 14.30!

Kaikki F1-kauden ajojaksot suorina C Morella.

C Moren sivulle pääset tästä

– Olemme olleet Lewisin kanssa ymmärtäväisiä toisiamme kohtaan siitä lähtien, kun istahdimme ensi kertaa alas tämän sopimuksen tiimoilta viime kauden jälkeen, mutta ymmärrettävästi liikkeellä on ollut paljon kiinnostusta ja spekulointia koko prosessiin liittyen, joten on hyvä saada ilmoitus julki, Wolff sanoi.

Hamilton siirtyi Mercedekselle kauden 2012 jälkeen. Maailmanmestaruuden Hamilton on voittanut Mercedeksellä 2014, 2015 ja 2017.

– Allekirjoitimme viimeiset dokumentit tällä viikolla emmekä halunneet antaa ihmisten odottaa enää pidempään. Paljoa sellaista ei ole, mitä Lewisistä Formula 1-kuljettajana on sanottu jo aiemmin. Hän on yksi kaikkien aikojen parhaista ja hänen tuloksensa puhuvat puolestaan, Wolff kertoo.

Hamilton on opittu tuntemaan F1-sarjan megatähtenä, jota toisinaan on syytetty diivailustakin. Wolff painottaa Hamiltonin olevan erinomainen tiimipelaajakin.

– Eniten nautin työskentelystään hänen kanssaan tutustumalla mieheen kypärän sisällä. Hänen hellittämättömään tahtoonsa parantaa tasoaan, hänen emotionaaliseen tunneälyynsä työskentelystä tiimin jäsenenä sekä lojaalisuuteensa niitä kohtaan, jotka toimivat hänen ympärillään.

Wolff on luottavainen, että Hamilton tulisi saavuttamaan Mercedeksellä vielä lisää menestystä.

– Mercedeksestä on tullut Lewisin koti Formula ykkösissä ja hänen tarinansa on yhdistetty ikuisesti hopeavihreään Mercedes-AMG Petronasiin. Olen hyvin luottavainen, että tarinaamme on tulossa vielä upeita uusia yhteisiä lukuja.

1:34

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.