Uusi SM-liigakasvo Jami Krannila, 22, koki kovia Tampereen kiekkonäytöksessä – "Silmä varmaan turpoaa"

Rujo rike meinasi mennä läpi: tuomareilta loistoratkaisu – Ilveksen Jeremy Gregoirelle 2+2-minuuttia 2:56

Lukkoon täksi kaudeksi Pohjois-Amerikan yliopistosarjasta tullut keskushyökkääjä Jami Krannila koki torstaina toisen erän loppuhetkillä lyhyen kauhun hetken, kun entisen Lukko-puolustajan Thomas Gregoiren Ilveksessä pelaavan isoveljen Jeremyn maila osui hänen kasvoihinsa.

Krannila ehti maata ainakin parikymmentä sekuntia jäällä ennen kuin tuomarit keskeyttivät ottelun ja lähtivät tarkistamaan videolta tilanteen.

– Kun jäällä on kymmenen pelaajaa, niin eivät tuomaritkaan heti kaikkea näe. Tunsin heti, että nyt jonkun maila osui kasvoihin. Alkoi kirveltämään, mutta onneksi ei silmään osunut, Krannila kommentoi.

Krannila pystyi jatkamaan ottelua ja sai erän lopulla syöttöpisteenkin 3–3-maaliin.

– Silmä tässä varmaan turpoaa, mutta ei sen kummempaa. Uran aikana en ole loukkaantunut kertaakaan pahasti, Krannila sanoi ja koputti puuta.

Jatkoajallakin Krannila pelasi, mutta ei ollut enää jäällä Tuukka Tieksolan laukoessa Lukolle 4–3-vierasvoiton.

– Tuntuu aina hyvältä voittaa Ilves. Toivottavasti kaadetaan vielä Tapparakin tällä kaudella. Kun palasin Amerikasta Suomeen, niin Lukko oli ykkösvaihtoehto, Krannila sanoi.

Krannilan ikimuistoisin vuosi uralla on ollut 2021. Ensin hän oli huhtikuussa häviämässä NCAA:n loppuottelua St. Cloud Staten yliopiston joukkueessa Pittsburghissa, joulukuussa hän teki ilmaveivimaalin ottelussa Pohjois-Dakotan yliopistoa vastaan.

Krannila on yksi vahvimmista ehdokkaista SM-liigan tämän kauden tulokkaaksi. Hän teki liigadebyyttinsä tiistaina Lukon kotiottelussa HPK:ta vastaan.