Liigan kanadalaistähti voisi tulevaisuudessa harkita Leijonissa pelaamista

4:12
HPK peittosi Ilveksen voittomaalikisassa lauantaina – katso ratkaisuhetket tästä!

HPK aiheutti lauantaina Ilvekselle sen ensimmäisen kotitappion tämän kauden jääkiekkoliigassa, kun vierasjoukkue kukisti Steve Mosesin ja Eetu Liukkaan osumilla voittomaalikilpailussa Ilveksen 3–2.

Ainoa HPK:n epäonnistuja oli Michael Joly. Se ei ottelun jälkeen miestä harmittanut lainkaan, sillä Daniel Lebedeff torjui molemmat Ilveksen laukaukset.

– Tämä oli meille iso voitto. Olimme kärsivällisiä ja noudatimme pelisuunnitelmaa, Joly korosti.

0:53
HPK:n Steve Moses sivalsi jo kauden neljännen osumansa – "On se vaan kova rannari!"

Jokin aika sitten Suomen A-maajoukkueen päävalmentajalta Jukka Jaloselta kysyttiin kenet ulkomaalaisen liigapelaajan hän ottaisi joukkueeseensa. Joly oli kuullut asiasta, mutta ei ainakaan vielä mieti kansalaisuuden vaihtoa.

– Jos pelaan liigassa pitkään, esimerkiksi 5–6 vuotta, niin ehkä sitten. En ihan heti, sanoi toista kautta HPK:ssa pelaava kanadalainen.

Viime kauden joukkuekavereistasi peräti kolme siirtyi Ilvekseen täksi kaudeksi eli Otto Latvala, Tommi Tikka ja Miro Ruokonen. Oliko spesiaalia voittaa heidän uusi seuransa?

– Olihan se aika outoa että peräti kolme pelaajaa siirtyy naapuriseuraan. Viitisen minuuttia pelaaminen oli outoa, kun näki heidät vastassa, mutta sitten asia unohtui mielestä, Joly sanoi.

1:03
Röyhkeä Aku Räty! Hyökkääjälupaukselle ensimmäinen maali Ilves-paidassa.

1:04
Kaunista! Ilvekseltä näyttävä ylivoimakuvio – Joona Ikoselle kauden kuudes maali.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja