SM-liigassa loistava tuomariratkaisu: rujo rike meinasi mennä läpi – videotarkistus toi oikeutta ja pian helähti!

Rujo rike meinasi mennä läpi: tuomareilta loistoratkaisu – Ilveksen Jeremy Gregoirelle 2+2-minuuttia 2:56

Jääkiekon SM-liigassa torstain kierroksella ohjelmassa on vain yksi ottelu, kun Ilves ja Lukko taistelevat pisteistä Tampereella.

Illan taiston toisessa erässä nähtiin dramaattinen tilanne, kun Ilveksen Jeremy Gregoire läväytti mailansa Lukon Jami Krannilan naamaan.

Hetken aikaa näytti siltä, että sangen rujo rike meinasi mennä läpi tuomaristolta.

Mutta ehhei! Viesti kiri raitapaitanelikon sisällä ja piakkoin ottelun päätuomarit Mikko Kaukokari ja Aleksi Rantala vetäytyivät tarkistelemaan tilannetta videolta.

Oikeus toteutui, kun Gregoire sai tempustaan 2+2-minuutin rangaistuksen.

Video koko hässäkästä näkyy jutun yläreunasta.

Lukko hyödynsi seuranneen ylivoiman, kun Jami Krannila jakoi ja Sebastian Repo sai mailansa väliin. Lukko 3–2-johtoon.

Muu pelitapahtuma: Ilves - Lukko 1:09